null Beeld

Herman Brusselmans: 'Het debat'

Er zijn ontiegelijk veel vrouwen die een penis maar een raar lichaamsdeel vinden.

Herman Brusselmans

In mijn feministische pamflet ‘Een nymfomane die niet goed is in bed’ schets ik een beeld van de vrouw van vandaag, alsmede van haar grote en kleine problemen. Doch hoe zit het eigenlijk met de vrouw van vandaag? Is zij gelukkig of niet? Is zij bereid om vele uren in de keuken door te brengen of niet?

Slaagt zij er eindelijk in om die idiote kinderwens weg te wuiven of niet? Je mag namelijk niet vergeten dat vrouwen met kinderen in wezen geen echte vrouwen zijn. Zij zijn slaven. Zij zijn onderdrukten. Zij zijn slachtoffers van kleine, stomme, onaantrekkelijke tirannen. Ik zat laatst nog met een vrouw met een kind op een terras, en eerst wilde dat kind een Fristi, dan een ijsje, dan friet, dan chocolade, dan een abonnement op het weekblad Knack, dan een speedboot, en dan naar bed met z’n moeder. Ik zei tegen de vrouw: ‘Sofie, hoe je het volhoudt, het is mij een raadsel.’

Ze keek naar haar kind en zei: ‘Hij kan ook heel lief zijn.’ Moordlust spatte uit haar ogen. Maar ja, dan had ze zich maar niet moeten laten bezwangeren door haar echtgenoot, een ongeveer 38-jarige verkoper van een of ander dingetje dat er in een computer voor zorgt dat er een blauw lampje brandt als je in hoofdletters typt, en die man is steenrijk, heeft voor zichzelf een Porsche en voor Sofie een BMW 3 gekocht, en hij houdt al lang niet meer van Sofie, en hij neukt in het rond, en met z’n zoon gaat hij nu en dan het water op, in een speedboot, en hij zegt tegen die kleine: ‘Als je braaf bent, krijg je straks een Fristi, een ijsje, friet en chocolade,’ en bij zichzelf mompelt hij: ‘Maar eigenlijk heb ik zin om je in het kolkende water te pleuren, duivelsgebroed.’

Tja, vrouwen en hun relaties met mannen, dat is een hoofdstuk apart. Zo zijn er ontiegelijk veel vrouwen die een penis maar een raar lichaamsdeel vinden. Onsmakelijk ook, zeker als hij in hun mond verwijlt. Die vrouwen willen, als ze seks hebben, de man zo snel mogelijk op en neer zien wippen, tot hij klaarkomt, en dan hebben ze eindelijk weer een vernederende gebeurtenis achter de rug. Ik weet uit ervaring dat je vrouwen geen groter plezier kunt doen dan door tijdens de seks, zo ongeveer na een minuut of vijf, te zeggen: ‘Weet je wat, liefje, masturbeer jij maar lekker, ik vind het leuk om naar te kijken, en jij kunt het allicht veel beter bij jezelf dan ik bij jou.’

Dan zie je meteen een dankbare glimlach op hun gezicht verschijnen, en beginnen ze dolgelukkig met vingeren tot ze gillend hun orgasme beleven. Ik vind dat nu eenmaal erg geil. En zelf heb ik ook een orgasme, simpelweg door het kijken naar de vrouw, en zelfs zonder dat m’n lul aangeraakt moet worden. Ik vat het nog ’ns kort samen: tijdens seks tussen man en vrouw masturbeert de vrouw en komt zij klaar, en de kijkende man komt ook klaar. Een kind zal er alleszins niet van komen, en dat is, zoals hierboven reeds gesuggereerd, alleen maar voordelig voor zowel de man als de vrouw. Iets anders is de ongelijkheid tussen man en vrouw.

Bijvoorbeeld: de man verdient meer dan de vrouw, hoewel ze dezelfde job uitvoeren. Wel, dat is simpelweg onrechtvaardig. Ofwel moeten ze evenveel verdienen, ofwel moet de vrouw meer verdienen, dit laatste omdat de vrouw seksueel aantrekkelijker is dan de man, en dat mag wat kosten. Met andere woorden, een vrouwelijke putjesschepster, strontraapster of – om maar eens een derde onnozel beroep te noemen – schrijnwerkster, mag voor mijn part meer verdienen dan haar mannelijke collega’s, zeker indien ze een diepe decolleté draagt, af en toe de collega’s tongzoent, of tijdens een rustpauze in het openbaar urineert, zodat de collega’s haar hitsige opengesperde kut kunnen zien.

Maar wat met de rol van de vrouw in het huishouden? Wel, bij het aanrecht moet zij de plak zwaaien, en met de stofzuiger in de hand is zij de koningin van de poetsbeurt, en wassen en plassen, dat kan de vrouw veel beter dan de man, dat is axiomatisch bewezen. Moet de man dan niks uitvreten? Hij mag gerust de vuilniszak buitenzetten, het gras afmaaien of met de hond gaan wandelen, terwijl z’n vrouw op haar lamme kloten in de zetel zit te breien, te haken of te batikken. Hiermee is de kous echter niet af, en wat er verder nog op tafel te gooien valt over alle vrouwen in het algemeen en dé vrouw in het bijzonder, daarover zal men kunnen lezen in ‘Een nymfomane die niet goed is in bed’, waarna het feministische debat eindelijk kan worden afgesloten.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234