null Beeld

Herman Brusselmans: 'Leuke liefde'

De seks met Selina is zo goed dat ik er soms bijna een erectie van krijg

Herman Brusselmans

'De seks met Selina is zo goed dat ik er soms bijna een erectie van krijg'

‘Zijn de bananen koud genoeg?’ vroeg ik aan m’n nieuwe vriendin. Ja, eindelijk kan ik het openbaren: ik heb een kersverse partner in m’n leven, na maanden en dagen en nachten van eenzaamheid, wanhoop, diepe treurnis, en de zekerheid dat ik ten onder zou gaan zonder een gelijkgestemde ziel aan m’n zijde.

Maar nu is er dus Selina, een 38-jarige blondine van 1 meter 72, met een fruitig gezicht, niet mager en niet uitgemergeld. Als je vraagt: ‘Is het een dik wijf?’, dan antwoord ik ongetwijfeld: ‘Een dik wijf? Jij bent betoeterd zeker? Selina is helemaal geen dik wijf, integendeel: ze is de dochter van een spoorwegmagnaat, die helaas lijdt aan de ziekte van Brandov, waardoor z’n buikvet langzaam transformeert tot een soort van pap die vooral vliegen, muggen en kleine kruipdieren aantrekt.

Selina zélf, op haar beurt, heeft fraaie benen, een prachtige buste, een diploma in de toegepaste psychologie, voetzolen zonder eelt, en ze spreekt zeven talen, behalve als ze thuis is, dan spreekt ze er maar één – meestal Nederlands waarin een lichte vleug wederklinkt van het dialect uit haar dorp, Lokkeberg, waar ze bijvoorbeeld in plaats van ‘allochtoon’ ‘makak’ zeggen, in plaats van ‘vrouw met een minirok’ ‘vuile hoer’ en in plaats van ‘Vlaams proza-auteur’ ‘zotte Frans’.

‘Wie is zotte Frans precies?’ vroeg ik gisteren aan Selina, maar ze was zo geconcentreerd bezig met het ontharen van haar vochtige poes dat ze m’n vraag niet gehoord had. Vele van m’n tienduizenden lezers zullen inmiddels opwerpen: ik geloof er geen snars van dat die Brusselmans een nieuwe vriendin heeft, die kloefkapper ligt altijd maar te zeiken van nieuwe vriendin van hier en nieuwe vriendin van ginder, maar als het erop aankomt, moet hij helemaal in z’n eentje naar de kerk, de liberale mutualiteit of een feestje van Griet Op de Beeck.

Niemand ziet hem staan en geen enkele vrouw heeft belangstelling voor hem, want hij is een lelijke aap, die zo aantrekkelijk is als Dimitri Verhulst die net uit de aalput komt geklauterd. Wel, hier moet ik m’n vele tienduizenden lezers toch tegenspreken. Ik heb wel degelijk een nieuwe vriendin, en haar naam is wel degelijk Selina, en ze is wel degelijk blond, en ik heb haar ontmoet in het koffiehuis Simon Says op het Sluizeken in Gent, en het zat daar stampvol, en ik ontdekte nog één vrije stoel, niet toevallig aan het tafeltje van degene die later Selina bleek, en ik zei tegen die beeldschone vrouw: ‘Mag ik hier even komen zitten?’

Ze zei: ‘Zolang je je hand maar niet onder m’n jurk van Versace steekt om aan m’n flamoes te foefelen, ben ik allang tevreden.’ En zo ging ik bij haar zitten en we hadden algauw een zeer geanimeerd gesprek over dode paarden, de rugnummers van Syrische vluchtelingen, waarom Thibaut Courtois zich niet schaamt voor die gigantische neus van hem, hoe het komt dat de klerenwinkels van Katja Retsin niet failliet gaan, het oppoetsen van zilver uit het interbellum, de schitterende muziek van Amen Ra, de vraag of Evy Gruyaert het haar tussen de kaken van haar gat scheert of niet, de invloed van de boeken van Marnix Peeters op de landbouw in de Vlaamse Ardennen, en de temperatuur van bananen.

Selina zei dat die temperaturen niet laag genoeg kunnen zijn, terwijl ik m’n mening liet gelden dat bananen gerust boven nul graden Celsius mogen zitten. Voor we daarover doorboomden, namen onze hormonen het over en begonnen we te muilen als gekken. Simon (de baas van Simon Says) kwam op m’n schouder tikken, en ik trok m’n tong uit het muiltje van Selina, en ik zei: ‘Wat nu weder, Simon?’ Hij zei: ‘Herman, ik weet dat je m’n beste klant bent, en ik heb een onmeetbaar respect voor jou, maar sommige van m’n andere klanten worden gestoord door het tongzoenen van jou en die mevrouw, temeer omdat je heel ostentatief met je hand onder haar jurk van Dior zit.’

‘Van Versace,’ zei ik, ‘en voor de rest, Simon, zal ik, uit het respect dat ik voor jóú koester, met deze mevrouw naar m’n kleine doch gezellige loftje verkassen, om daar door te gaan met muilen en wat niet al.’ Zulks gebeurde, en sindsdien zijn Selina en ik onafscheidelijk. De seks met haar is zo goed dat ik er soms bijna een erectie van krijg. Daarnet beantwoordde ze mijn vraag met: ‘Schatje, ik zou de bananen graag nog iets kouder willen,’ en zo speelt ons dagelijkse leventje zich af in wederzijds begrip, verdraagzaamheid en prettig samenzijn. De liefde is leuk.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234