null Beeld

Herman Brusselmans: 'Met de loezen van Goedele Liekens zou ik wel eens een plitsepletse willen doen'

Herman Brusselmans gaat iedere week op zoek naar het verhaal achter een opvallende kop in de krant of op een nieuwssite.

Herman Brusselmans

undefined

null Beeld

Bij de komende verkiezingen zal ex-seksuologe Goedele Liekens een bevredigende plaats innemen op de lijst van Open VLD. Eerder reeds besloot Lynn Wesenbeek om zich ook actief bij de liberalen aan te sluiten. Dat is allemaal goed en wel, maar de vraag is natuurlijk: wie van deze twee is het lekkerste wijf?

'Goedele en ik openden de bezemkast, maar verdomd, daar zat Reinhilde Decleir de penis van Herman De Croo te aaien'

Nou, Lynn Wesenbeek mag je wat dat betreft niet onderschatten. Hoewel ze freewheelt naar wat je de ouderdom zou kunnen noemen, is ze een hups, leuk ding om te zien, met dat guitige koppie, die sprankelende oogjes, en het nekvel dat nog niet al te veel hangt te slingeren. Ik denk zelfs, en excuseer mij als ik ernaast zit, dat Lynn nog een paar sexy tieten aan haar corpus heeft bungelen, en die lange benen van haar, die zijn ook bijlange niet mis. Ik ken Lynn zeer goed. Telkens wanneer ik een nieuwe roman uit heb, en daar een tof avondje rond wordt georganiseerd, is Lynn één van de vele gasten. Wat mij daarbij opvalt, is dat ze steeds steels naar mij gluurt. Misschien is het zo dat Lynn op een erotische wijs naar mij verlangt. Ze zou de eerste niet zijn, en zeker niet de laatste. Maar ja, ik moet de wijffies daaromtrent teleurstellen, omdat ik blijvend op een trouwe en monogame manier verliefd ben op m’n verloofde, de onovertroffen Lena. Het is weleens gebeurd dat Lena me vroeg: ‘Die ouwe blonde daar, die staat de hele tijd naar je te kijken, wie is dat scharminkel?’ Lena is Nederlandse, dus die kent niet zo meteen alle BV’s. ‘Ach baby,’ zeg ik dan, ‘dat is Lynn Wesenbeek, een zeer brave en lieve huisvrouw, die alleen maar naar me staart omdat ze zoveel bewondering heeft voor m’n schrijverschap.’ Dat laatste kan kloppen, want Lynn leest al m’n boeken, en naar aanleiding van m’n recente roman, ‘Zo dom als Albert Einstein’, stuurde ze mij een mail waarin ze meldde dat deze roman de hele Vlaamse literatuur een ongekende boost geeft.

Hoe dan ook, Lynn is en blijft een prachtige creatie van Hij Die Alles Geschapen Heeft, Ook De Sexy Mokkels, en dat brengt ons bij de vraag of de andere nieuwe liberaliste, Goede Liekens, ook zo’n mokkel is. Wel, Goedele is 56 en ook bij haar is op deze leeftijd het beste er vanaf. Ze beschikt wel nog altijd over die enorme loezen. Hoeveel keer heb ik in de doorgang der jaren niet gedacht: verdikke, met de loezen van Goedele Liekens zou ik wel eens plitsepletse willen doen. Toevallig is dat er nooit van gekomen, ofschoon ik ook Goedele heel goed ken. Zo bijvoorbeeld hebben we samen in talkshows en tv-programma’s gezeten, en dan kwam Goedele telkens weer naar me toe, omhelsde me met al haar kracht, en kuste mij vervaarlijk dicht bij de mondhoeken. Op een keer fluisterde ze in m’n oor: ‘Mag ik straks in een bezemkast je penis aaien?’ Dat is zo fantastisch aan Goedele, dat ze zo rechtuit is. Geen dubbelzinnigheden, geen innuendo, maar rechtstreeks op het doel af. Als Goedele een penis wil aaien, dan drukt ze dat uit in bewoordingen waarbij geen tekening moet worden gemaakt. Die keer waarover ik het heb, was ik vrijgezel, dus ik zei: ‘Oké, Goedele, laten we ongemerkt naar de dichtstbijzijnde bezemkast gaan.’ Die kast bevond zich in de buurt van studio 5 van de VRT. Goedele en ik slopen erheen, openden de kast, maar verdomd, daar zat Reinhilde Decleir de penis van Herman De Croo te aaien. Met andere woorden: de bezemkast was, zoals zo vaak bij de VRT, bezet. Een gemiste kans.

Wat ik echter wil bevestigen is dat zowel Lynn Wesenbeek als Goedele Liekens, ondanks de meedogenloos klimmende leeftijd, een aantrekkelijke vrouw mag genoemd worden. Maar belangrijker is uiteraard op welke wijze ze als politici de liberale standpunten naar het volk zullen brengen. Dat valt nog af te wachten. Echt politiek inzicht hebben ze nog niet en hun ervaring met Kamer en Senaat is nihil. Wat er ook van komen mag, het is alleszins heel positief dat twee vrouwen van standing de vaderlandse politiek zijn ingedoken, en het is te hopen dat hun mannelijke collega’s hen ernstig nemen, en niet redeneren: ‘Eindelijk twee lekkere wijven in ons midden!’ Hierbij vergeten ze spijtig genoeg Maggie De Block mee te tellen.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234