null Beeld

Het wordt te veel voor Corneel: De bekkenbouwers

Geachte heer De Tender, zoals u wellicht nog weet - in het andere geval stel ik mij persoonlijk garant voor de authenticiteit van wat volgt - had u mij gevraagd voor alle zekerheid nog eens op papier te zetten wat wij vrijdagavond in café De Kroon hebben bedisseld. Ik heb het uiteraard over mijn programmavoorstel voor een opzienbarende realityreeks die we voorlopig 'De Bekkenbouwers' hebben genoemd.

cb


Even recapituleren: we hadden het aan de toog over de Franse president Sarkozy, die naar eigen zeggen aan instrumentele seksuele stoornissen lijdt en onder leiding van een coach zijn bekkenbodemspieren intensief traint om zijn bedprestaties te verbeteren. Aangezien de meeste tooghangers van enige ouderdom waren en met meer dan gewone belangstelling de bijdrage van 'Man bijt hond' hadden gevolgd die hierop voortborduurde met enige toepasselijke bekkenbodemspieroefeningen, ontstond meteen een levendige gedachtenwisseling waarbij begrippen als zwellichamen, erectie-inclinatie, kringspieren, ejaculatiesnelheid en meer van dat fraais over en weer vlogen.
Aldra bleek dat verschillende gesprekspartners al op eigen houtje gestart waren met enige eenvoudige oefeningen - zoals gezien in 'Man bijt hond' - om een volle en volgehouden erectie en een krachtige ejaculatie te bewerkstelligen. Toen iemand voorstelde om deze individuele inspanningen voortaan in clubverband te bestendigen, wendde ik mij tot u, mijnheer De Tender, met het stoutmoedige voorstel om er meteen een realityreeks van te maken voor Eén. Zoiets als 'Bobslee: Operatie Lake Placid', waarin van de straat geplukte meisjes met de beste wetenschappelijke begeleiding klaargestoomd worden om zich te kwalificeren als bobsleeteam voor de Olympische winterspelen in Vancouver in 2010.
Op dezelfde manier zou men een viertal ploegen kunnen samenstellen van tekortschietende, zeg maar druppelende 60-plussers, die door de wereldvermaarde seksuoloog Dr. Bo Coolsaet worden klaargestoomd om gaandeweg hun ejaculatiesnelheid op te drijven tot het wereldwijd gemiddelde van 18 km/u, zoals vastgelegd door het onderzoek van Kinsey uit 1992. Het Olympisch minimum minimorum, zeg maar, want uiteraard verleggen de deelnemers gaandeweg hun limieten. Niet alleen door de opgelegde oefeningen, maar met inzet van alle middelen. Denken wij maar aan de afrodisiacische werking van bepaalde geuren die de bloedtoevoer naar de zwellichamen stimuleren, zoals lavendel, drop, chocolade en pompoentaart.
Kortom: de sky is the limit. Wie zal ons beletten te dromen van het officiële (medisch vastgesteld) wereldrecord van 59,7 cm ver, en aan nog veel indrukwekkender cijfers die hardnekkig de ronde doen op het internet, zoals het geclaimde afstandsrecord van 5,71 m. van Horst Schultz, het hoogterecord over een muur van 3,76 m. en een ooit gemeten ejaculatiesnelheid van 68,7 km/u (met een duidelijk hoorbaar Doppler-effect) - u kunt dit hier allemaal nog eens rustig nalezen. Waarheid of verdichtsel? We komen erachter dankzij onze special guests: de pompiers van Hasselt, die na hun zege in 'De Naaktkalender' voor continuïteit zorgen in de Eén-programmatie door hun naam van sympathieke spuitgasten al eer aan te doen in 'De Bekkenbouwers'.
Dit alles uiteraard onder de deskundige leiding van niemand minder dan Goedele Liekens, die als presentatrice eindelijk terug naar haar oude vertrouwde stal der seksuologie terugkeert om de vier slaphangersploegjes in volle glorie te laten ontbolsteren. Aangevoerd door hun bezielende ploegleiders, en dan denken wij uiteraard aan viriele kleppers als Dirk Tieleman ('De Hengsten'), Wilfried Martens ('Recht in 't Gat'), Guy Mortier ('Daddy Longshot') en - hoe kan het ook anders - uw dienaar
Erectiestoornis: een handige hulpgids op www.erectiestoornisadvies.beAlles over seksuele problemen op gezondheid.beInformatie over erectiele problemen op vitalsexual.beErectiestoornis.nl
Enkele Potente Penisweetjes

Gemiddeld aantal erecties van een gezonde man per dag: 11, waarvan 9 's nachts.

Gemiddeld aantal ejaculaties tijdens het leven van een gezonde man: 7200 (2000 keren daarvan door masturbatie). Daarbij komt in totaal zo'n 53 liter sperma vrij. Ter vergelijking, bij een walvissenorgasme komt zo'n 1500 liter vloeistof vrij.

Gemiddelde hoeveelheid sperma per ejaculatie: 1-2 theelepels

Gemiddelde energetische waarde per theelepel sperma: 5-10 calorieën

Gemiddelde ejaculatiesnelheid: 45km per uur.

Gemiddelde lengte van een penis in rust: 8,8 cm

Gemiddeld diameter van een penis in rust: 3,2 cm

Gemiddelde lengte van een penis in erectie: 12,8 cm

Gemiddelde diameter van een penis in erectie: 4,1 cm

Als de penis stijf is, zit er tien keer zoveel bloed in dan wanneer hij slap is.

Kleinste menselijke penis ooit gemeten: 1,5 cm. Grootste menselijke penis ooit gemeten: 33 cm

Grootste penis ooit gemeten: 3,3 m (blauwe vinvis)

Verste mannelijke ejaculatie: 5,71 meter (Horst Schultz) Verste vrouwelijke ejaculatie: 3 meter

Meeste mannelijke ejaculaties in een tijdspannen van één uur: 16. Meeste vrouwelijke orgasmes in een tijdspanne van één uur: 134.

Het mannelijke gang-bangrecord staat op naam van ene Jon Dough, die op 24 uur tijd seks had met 55 vrouwen en daarbij 6 keer ejaculeerde. Het vrouwelijke gang-bangrecord staat op naam van porno-actrice Houston. Zij had op 24 uur tijd seks met 620 verschillende mannen.

Per dag komen je handen indirect in contact met een 15-tal penissen (via deurkrukken, handen geven, ...)

Voeding waardoor sperma naar verluidt slecht smaakt: zuivel, vis, asperges, spruiten, rood vlees en koffie. Roken en alcohol maken sperma bitter.

Voeding waardoor sperma naar veruidt goed smaakt: kiwi, ananas, meloen, mango en citrusvruchten. En water!

Geuren die de bloedtoevoer naar de penis stimuleren: chocolade, lavendel, doughnuts, pompoentaart en drop.

Wereldwijd is 1 op de 6 mannen besneden.

Slechts 1 op 400 mannen is lenig genoeg om zichzelf oraal te bevredigen.

Het gemiddelde mannelijk orgasme duurt 6 seconden. Vrouwen mogen er gemiddeld 23 seconden van genieten.

De gemiddelde positie van een penis in erectie is iets hoger dan horizontaal. De scherpste hoek ooit gemeten is 45 graden boven de horizontale toestand. Na de 50ste verjaardag neemt de klimkracht van de penis doorgaans af.

Zo'n 1 op de 10 mannen krijgt in zijn leven te maken met impotentie. Bij 70 % van hen komt dat door lichamelijke problemen. uit recent Oostenrijks onderzoek bij 674 mannen tussen 45 en 60 jaar oud, blijkt dat bij mannen die per week meer dan 4000 calorieën verbranden door extra te bewegen, de kans op impotentie halveert.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234