null Beeld

Humo's Pop Poll de Luxe: 'Zonde van de zendtijd'

Breaking news voor alle Pop Poll-bezoekers: op zondag 14 maart zullen niet alleen Guy Mortier, Philippe Geubels, Admiral Freebee, Helmut Lotti, Daan, Mintzkov, Lady Linn, Absynthe Minded en de 'Van vlees en bloed'-musical te bewonderen zijn, maar het hele Sportpaleis zal ook een tournée génerale aangeboden krijgen van Jupiler. Waarvoor uiteraard dank en santé!

Geert Op de Beeck

Bijna even goed nieuws is dat Bert Gabriëls en Henk Rijckaert, de mannen van 'Zonde van de zendtijd', de boel op geheel eigen wijze nog wat méér komen versjteren.

Henk Rijckaert «De Pop Poll is het enige feest waarop we al uitgenodigd zijn. Een grote eer dat ze ons gevraagd hebben om ook iets te komen dóén.»

Bert Gabriëls «Vorig jaar heb ik het voor het eerst live meegemaakt. Zeer gezellig! 't Heeft iets van een groot schoolfeest, hè?»


HUMO Aangezien jullie pas na het afsluiten van de stemming op de buis zijn gekomen, zullen jullie zelf geen medaille winnen. Welke tv-maker verdient die dan wel?

Gabriëls «De mannen van 'Super 8': een atypisch programma dat overal tussen de plooien gevallen is. Origineel, goed gemaakt, goed gespeeld, en ik moet er altijd mee lachen.»

Ryckaert «Ik vind Marcel Vanthilt de laatste jaren spectaculair. Hij is zo'n multi-inzetbare mens - van 'Villa Vanthilt' tot 'Ook getest op dieren' - maar dan wel één die we nog niet beu gezien zijn. Tof ook dat hij niet zo'n gepolijste presentator is: er mag al eens iets fout gaan, er mag al eens gevloekt worden... Rock-'n-roll!»


HUMO Wie is volgens jullie de lul van het jaar?

Gabriëls «Toch weer Leterme. Hij slaagt er maar niet in iets te doen met zijn electorale succes. En als we altijd weer dezelfde lul kiezen, is dat ook minder erg voor de andere lullen die er rondlopen - worden zij niet gekozen.»

Ryckaert «Ik zou graag een origineel antwoord willen bedenken, maar ik kom ook snel bij politici uit: mensen van Vlaams Belang, of Yves Leterme. Of doe maar Herman Van Rompuy


HUMO Wie zouden jullie graag eens uit de kleren zien gaan?

Ryckaert «Erika Van Tielen maakt volgens mij een enorme kans om haar etagère te mogen showen.»

Gabriëls «Hm, dat is niet echt mijn ding. Kathleen Van Brempt, daarentegen... (Net iets te enthousiast) Wow! Zo'n grote, mooie vrouw!

»Euh, kan je die 'Wow!' weglaten? Anders klinkt het zo geil.»

Ryckaert «Waarom kiezen ze in deze categorie altijd voor vrouwen? Waarom niet eens pakweg Bart De Wever? Dat zou misschien niet zo aangenaam zijn, maar wél interessant. Of weet je wat: ik kies opnieuw voor Herman Van Rompuy!»


HUMO De sketch waarin jullie Humo's met allerlei gratis cadeaus verkopen - van een kaasplank tot een kano - heeft onze promotiedienst op ideeën gebracht: binnenkort krijgt iedereen bij elke Humo zes gratis flesjes bier én een glas. Zijn jullie types die daarvoor meteen zelf naar de winkel spurten?

Gabriëls «Zeker! En vervolgens klagen dat het te zwaar is, hè (lacht).»


Ryckaert «Ik weet ook niet of het zo praktisch is om 's ochtends in het station zes flesjes bier mee te zeulen. Maar het wordt die dag waarschijnlijk bijzonder plezant op de trein en op kantoor.»

Humo's Pop Poll de Luxe

Zondag 14 maart in het Sportpaleis Antwerpen. Met onder anderen 'Zonde van de zendtijd'. Info & tickets: 070/345.345 of teleticketservice.com.

Gratis viptickets!

Op humo.be zijn 5x2 viptickets te winnen, die toegang geven tot de show en de vipparty - met de hele avond gratis drank en frieten, in aanwezigheid van de beste en mooiste BV's.

Neem deel aan de wedstrijd (tot woensdag middernacht)

undefined

null Beeld

Alles over Humo\'s Pop Poll de LuxeBestel uw tickets voor Humo\'s Pop Poll de Luxe via teleticketservice.com

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234