null Beeld

Humo's Super Zakagenda 2009

Tevens Verongelukte Dichters Almanak, opgefleurd met wonderschone illustraties van Jeroom en onsterfelijke verzen van Hugo Matthysen voor maar 5 euro extra! De opbrengst is integraal ten voordele van Oxfam-Wereld winkels.

Redactie

Bericht aan abonnees

U kunt de agenda nog bestellen tot en met 28/11/2008. Stort hiervoor 5 euro op het rekeningnummer 415-1221781-81. U krijgt de agenda binnen twee weken toegestuurd (het verzendingsadres is gelinkt aan uw rekeningnummer).

'Het gebaar van het jaar'

undefined

Het gebaar van het jaar

Wanneer u Humo's Zakagenda 2009 aankoopt, bent u niet alleen eigenaar van de handigste, fraaiste en grappigste agenda van het westelijk halfrond. Met de opbrengst helpt Oxfam-Wereldwinkels zijn koffiepartners in Oost-Afrika op weg naar een menswaardig inkomen.

Want hoewel miljoenen boeren koffie van prima kwaliteit telen, krijgen ze helaas lang niet altijd loon naar werk. Oxfam-Wereldwinkels betaalt wél een eerlijke prijs, en daar worden niet alleen de boeren, maar de hele plaatselijke gemeenschap beter van. Enkele voorbeelden?

- Met het geld van de eerlijke handel bouwen Ugandese koffieboeren klaslokalen, waterputten en gezondheidsposten.

- Met de steun van Oxfam-Wereldwinkels verbeteren koffieboeren in Ethiopië de kwaliteit van hun koffie en schakelen ze over op bioteelt.

- Dankzij eerlijke handel kunnen koffieboeren in Tanzania nu hun eigen oploskoffie produceren.

- De hulp van Oxfam-Wereldwinkels stelt de Oost-Afrikaanse koffieboeren in staat om netwerken uit te bouwen en zwaarder te wegen op de politieke en economische agenda.

null Beeld

Wilt u Oxfam-Wereldwinkels en eerlijke handel beter leren kennen? Hebt u zin om kwaliteitskoffie van eerlijke handel te proeven? In 210 wereldwinkels vindt u tweehonderd voedingsproducten waar boeren beter van worden. En in tientallen van die wereldwinkels wordt in de eindejaarsperiode een geschenkenbeurs georganiseerd.

Adressen en data? Zoek ze uit op oww.be, noteer ze in Humo's Zakagenda 2009 en zet de Oost-Afrikaanse boeren op weg naar een menswaardig inkomen.

undefined

undefined


Oxfam

De opbrengst is integraal ten voordele van Oxfam. Bekijk enkele campagnefilmpjes van Oxfam:

Oxfam-promofilmpje met Chris Martin, Thom York en Michael Stipe

undefined

undefined

undefined

Chris Martin voor de Make Trade Fair-campagne

undefined

undefined

undefined

Belgische Fair Trade-campagne

undefined

undefined

undefined

Oxfam Unwrapped met Helen Mirren, Will Young, Helena Bonham Carter e.a.

undefined

undefined

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234