Humo's vriendenhoekje op Rock Werchter 2014: Noor en Linda

Let's just stay friends. Het is een zin die we de afgelopen jaren zo vaak te horen kregen, dat we er nu ook maar eens echt werk van maken. Hobby's en partners delen, vriendschapsbandjes haken, bloedpacten sluiten: leer de beste vrienden van Humo kennen, alhier.

Onze naam : Noor en Linda - schoonzusjes

Onze leeftijd : 25 en 26

Wij zijn woonachtig te: Neeroeteren. Ja, zo’n klein ding bij Maaseik. Hoe, gij kent dat ?

Eerste keer Werchter: Wij doen eigenlijk liever dance festivals, maar voor Metallica maken we wel een uitzondering. De eerste keer op Werchter, toen waren we vijftien. En nu zijn onze vriendjes erbij. De hele familie samen dus.

De band die we absoluut niet willen missen: We komen maar één dag, dus het mag duidelijk zijn voor wie we komen: METALLICA.

Als mijn moeder hier was, zou ze zeggen: Ze zou harder meespringen op de muziek dan wij zelf. Ze komt ons straks halen, maar ik denk dat ze liever de hele dag met ons was meegekomen.

Een Werchter-moment om snel te vergeten: Die keer dat ik hier zwanger stond – en dus bloednuchter terwijl het hele gezelschap stomdronken was. En op het eind van de dag zat ik nog met een zonnesteek ook. Dat was mijn jaar niet.

Mijn meest waardevolle bezitting op Werchter is: Mijn meest waardevolle bezit heb ik vandaag thuis gelaten: Lise, mijn dochtertje van 4. Zelfs na één dag mis ik haar al.

Wij zoeken hier een lief: Onze mannen liggen al knock-out op de wei sinds vanmiddag. De warmte, zeker? (lacht) Dus we zullen al blij zijn als we ons eigen lief mee naar huis krijgen.

Als ik iets aan mezelf zou kunnen veranderen: Ik wil grotere borsten. Mag dat?

Het beste eetstandje op Werchter is: Zo spijtig dat hier geen McDonalds is. Als ik al een verslaving heb, is het dat wel. Ik kan geen McDonalds voorbijrijden zonder even te stoppen. En dan bestel ik altijd een Happy Meal, zonder uitzondering. Ik zal waarschijnlijk de enige volwassene in België zijn die blij is met een Happy Meal.

Welk land wordt wereldkampioen? Duitsland. Erg, hè?

Mijn laatste vijf euro zou ik spenderen aan: Een pakje sigaretten. Ik ben gestopt, maar als het echt mijn laatste geld is, zal ik nood hebben aan een sigaret.

Wat wordt de conversatie tijdens de terugrit? Er zal niet veel gepraat worden, vrees ik. Slapen op de achterbank terwijl mama rijdt. Ze zal een beetje met zichzelf moeten praten…

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234