null Beeld

Koppensneller Herman Brusselmans: 'Bart De Pauw'

Bart De Pauw is zo geil als twee beren die flamoezen zitten te smeren

Herman Brusselmans

undefined

null Beeld

'Bart De Pauw is zo geil als twee beren die flamoezen zitten te smeren'

Ik zou gerust een sms kunnen sturen naar Danira Boukhriss Terkessidis, Véronique De Kock, Élodie Ouédraogo, An Lemmens, Dalilla Hermans, Olga Leyers, Billie Leyers, Ella Leyers, Dorien Leyers, Dina Tersago, Fleur van Groningen, Lize Spit, enige leden van het meisjeskoor Scala, de zangeres van Intergalactic Lovers, Eva De Roo, Siska Schoeters, Elke Pattyn, Valerie Van Peel of Heleen Debruyne, en in die sms zou geschreven staan: ‘Ik wil met je neuken.’ Maar zo’n sms schrijven en versturen, nee, dat doe ik niet. Ten eerste: ik neuk alleen met m’n verloofde Lena. Ten tweede: de kans is groot dat enkele of alle van de genoemde tuttebellen antwoorden: ‘Ik wil ook met jou neuken’, en dan krijg ik ze aan m’n vel. Sommigen zullen me niet meer met rust laten en me beginnen te stalken. Waar moet ik als man heen met klachten over seksuele en andere intimidaties?

Plus, ik wil natuurlijk niet naar de gevangenis, zoals wel eens zou kunnen gebeuren met die arme Bart De Pauw. Wat is het leven van deze leuke kerel toch naar de kloten geholpen! En dat allemaal door enig onnozel geklaag van een aantal troela’s, die lafweg anoniem willen blijven. Ze zeiken erover dat Bart – overigens een goeie vriend van mij – hen honderden berichten heeft gestuurd met een offensieve, onverantwoorde, erotische of zelfs vulgaire ondertoon. Bovendien is hij bij sommige van die mokkels voor de deur gaan staan, liet hij zelfs niet na om aan te bellen en in de parlofoon frasen te fluisteren als: ‘Ik wil je onderbroek opeten terwijl je ze aanhebt’, ‘Ik wou dat je vagina tussen m’n tanden zat’ of ‘M’n pisseloe in je smoel en verder geen gelul’.

Iedereen die Bart een beetje kent, weet dat hij dit puur doet voor de gein, en dat er verder niks achter te zoeken valt, behalve misschien dat Bart inderdaad eens naast de pot wil pissen, en er niks mee inzit om de gouden regel van de monogamie te doorbreken. Hij is zo geil als twee beren die flamoezen zitten te smeren, maar hey, Bart is nog een jonge gozer. Jongelingen weten niet altijd blijf met hun testosteron en halen dan rare toeren uit. Vaak door de schuld van meisjes, met hun korte rokjes, knielaarzen, decolletés tot aan hun knoessels, en niet te vergeten, hun geur. Want ja, hitsige vrouwen ruiken op een bepaalde, zeer uitnodigende manier.

Deze geur valt te omschrijven als een combinatie van de geuren van kakelverse urine, opgewarmd witverlies en een clitoris die heeft liggen gisten in een vlootje Danio met vanillesmaak. Leer mij de wijven kennen. En maar draaien met hun billen en slingeren met hun tieten en hun tong heen en weer bewegen tussen hun roodgestifte lippen. En dan zouden ze ervan opkijken dat mannen achter hen aan zitten, hen willen penetreren in allerlei gaten, en hen een sms, een whatsapp, een mail, een Facebookbericht of een bos bloemen sturen, met een kaartje eraan waarop staat: ‘Vele lieve groetjes van Bart, kun je mij eens bellen?’

Ik geef toe dat het feminisme voor veel goeds heeft gezorgd. Bijvoorbeeld dat vrouwen niet meer in de koolmijnen moeten werken, dat hun echtgenoten ook wel eens de volgescheten pamper van de baby door het open raam keilen en dat van sommige bedrijven de CEO een griet is die haar werk heel goed doet – behalve als ze haar maandstonden heeft. Maar we moeten wel toegeven dat ditzelfde feminisme ervoor gezorgd heeft dat mannen enorme sukkels zijn geworden die niks meer mogen, continu op hun tellen moeten letten, hun ogen in hun zak moeten houden en al niet meer naar een voorbijdrentelende schoonheid mogen roepen: ‘Ik ken Bart De Pauw persoonlijk, wil je ook eens met mij neuken, hete doos?’

Uiteraard bedoeld als een grapje dat, bijkans per definitie, niet in goede aarde valt omdat één van de bereikte doelstellingen van het feminisme is dat er nog maar héél weinig vrouwen overblijven met gevoel voor humor. Bart De Pauw is het diepe drijfzand ingesodemieterd, is z’n hebben en houden kwijt, wordt beschouwd als een pervert, kan z’n bedrijf waarin vijftien mensen fulltime werken definitief opdoeken, zal de rest van z’n leven met de vinger worden nagewezen en moet misschien in de gevangenis gaan uitkijken of hij krijgt de enorme tamp van een terrorist in z’n kont gedouwd. We mogen derhalve compassie met hem hebben, en louterend mededogen voelen.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234