null Beeld

'Mag ik u kussen?': Jani Kazaltzis is de prooi in kwestie

Een unicum is het niet – herinner u de innige verstrengeling van Showbizz Bart en Bart Cannaerts een tijd geleden – maar de aflevering van ‘Mag ik u kussen’ van vanavond wordt toch iets speciaals. De drie verleiders dingen deze keer immers niet naar een zachte vrouwenwang, maar naar de raspige kaaklijn van een manspersoon.

mke

'Tom Waes, Luc Haekens en Vincent Valckx zijn alle drie niet echt mijn smaak, dus ze hebben hard moeten werken om me te verleiden.'

Al zal het met die stoppels nog wel meevallen: Jani Kazaltzis, de prooi in kwestie, lijkt ons het soort man die al drie dagen in een kunstmatige coma moet worden gehouden eer hij op een stoppelbaard betrapt kan worden. Benieuwd welke van de drie hofmakers, het alfamannetje Tom Waes, de kurkdroge Luc Haekens of de comedyhipster Vincent Valckx, Vlaanderens bekendste fashion queen zal mogen benaderen. Jani’s kritische eye for the straight guy kennende, zal dat vast geen makkelijke opdracht worden.

HUMO Of zit er tussen de drie verleiders iemand die jou kan krijgen, puur op uiterlijk dan?

Jani Kazaltzis «Nee, ze zijn alle drie niet echt mijn smaak, dus ze hebben hard moeten werken om me te verleiden. Van Vincent had ik zelfs nog nooit gehoord. Tom ken ik al wel heel lang, zo’n vijftien jaar nu, maar ik beschouw ’m meer als een kameraad. Pas op, een schone gast waar veel vrouwen op vallen, maar mijn smaak is hij niet. Net zoals ik vermoed dat ik zijn smaak niet ben (lacht).»

HUMO En welke van de drie...

Kazaltzis «Ik gekozen heb? Ja maar, dat ga ik niet zeggen, hè sjoe!»

HUMO Euh, nee. Ik wou gewoon vragen wie van de drie het mooist gekleed gaat.

Kazaltzis (diepe zucht) «Ik vond er geen enkele echt knap gekleed bij zitten. Ze hadden wel alle drie hun best gedaan, vast omdat ze wisten dat ik langskwam. Maar ze zagen er nogal basic uit, met een net zwart hemdje, maar voor de rest nogal gewoontjes. De mooist geklede was dus Bart Peeters (lacht).»

HUMO Vincent Valckx draagt, net als veel mannen tegenwoordig, een serieuze baard. Wat vind jij van die trend?

Kazaltzis «Vanop een afstand vind ik het soms mooi, zo’n man met een baard. Maar je moet er wel mee staan. Tegenwoordig draagt bijna iedereen een baard omdat dat fashion is, maar niet iedereen raakt ermee weg. En zelfs bij mannen die er wel mee staan, moet-ie verzorgd blijven. Zo’n baard vol dreadlocks, dat vind ik maar niets.»

HUMO Eerder in Humo zei je dat je altijd meer succes oogst bij heteromannen dan bij homo’s. Zou je pakweg een Luc Haekens kunnen doen twijfelen?

Kazaltzis «Nee, zeker niet op dat vlak! (lacht) Ik bedoelde toen gewoon dat ook heteromannen al eens wat speelser kunnen zijn, zeker als ze zat zijn. Maar als homo word je geboren, daar kan zelfs ik niets aan veranderen.»

HUMO Ben je in het echte leven gevoelig voor grappige oneliners, zoals die in ‘Mag ik u kussen’?

Kazaltzis «Humor vind ik wel superbelangrijk, even belangrijk als seks, zelfs. Maar van die foute openingszinnen, dat is toch vooral gênant, nee? Ik ben sowieso niet makkelijk te verleiden. Allereerst val ik op iemands uiterlijk, pas daarna volgt de rest.»

HUMO Als BH, Bekende Homoseksueel, zit je vast niet om mannelijke aandacht verlegen.

Kazaltzis «Dat valt eigenlijk best mee. Als ik uitga, komen er vooral veel vrouwen op mij af. Soms zelfs een hele harem! Maar mannen blijven meestal op een veilige afstand. Die weten dat ik een vriend heb, hè.»

HUMO Juist. Kun je al iets vertellen over je nieuwe programma voor VIER, ‘Jani gaat...’, dat je met Bart De Pauw hebt gemaakt?

Kazaltzis «Dat zal voor zeer binnenkort zijn, maar meer kan ik er echt nog niet over zeggen. Sorry!»

HUMO Jammer, we wilden net vragen of Bart je zou kunnen krijgen.

Kazaltzis «Bart De Pauw mij krijgen? Dat gaat hem dan toch véél geld kosten. Grapje, Bart!»

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234