man van taalguy mortier 80

Mark Uytterhoeven: ‘Chatguy’

Mark Uytterhoeven

Het spreekt vanzelf dat men in deze tijden niet meer de verantwoordelijkheid wenst te dragen om zélf een vriendschapsverklaring in elkaar te boksen, men zal maar eens onbedoeld onhandig op zere tenen trappen, nee, men laat werk en rekenschap vrij en vrolijk over aan instituten als ChatGPT, of in dit geval aan beta.openai.com, waar men toegang kan krijgen tot varianten van GPT-3, betalend, en aangezien niet in een auteursbudget wordt voorzien voor een liber amicorum, is hier gekozen voor de minimumbijdrage.

Dientengevolge was het aantal in te brengen gegevens en opdrachten ten zeerste gelimiteerd.

De opdracht luidde: schrijf een mooie en ontroerende vriendschapsverklaring aan Guy Mortier, met een streepje humor, en toon tekenen van uitmuntende taalbeheersing.

Voorts werden nog volgende lemmata toegevoegd:

Trouwe vriend, geweldig geestig, snor, Frank Zappa, bevlogen lezer, Humo, speelse toets (Wikipedia), liet zich door Mark Uytterhoeven overreden tot deelname aan ‘Alles kan beter’ en ‘Gefressenes Funden’ (‘De laatste show’), Cogels-Osylei, Comedy Cup, dol op Marleen Kempen, authentiek figuur.

Het resultaat:

Een oud en dik figuur, zo kunnen wij onze trouwe viervoeter nog het vriendelijkst bestellen. Helaas blijkt uit het wel zeer lage bedrag op de ons bezorgbarende bestelbon dat wij slechts beperkt informatie over Guy Mortier kunnen opsnorren.

Het staat stijf dat deze vliegende laserstraal gelijkt op Frank Afstandsbediening en geweld geestig vindt. Hij vervolgens speelde met Toots Thielemans meerdere streepjes Humo.

Alles werd beter toen hij op de Cogels-Osylei door Mark Uytterhoeven werd overreden, maar geen laatste show getreurd, hij at een vondeling op, wat een beker komedie!

Guy is vooral dol op lange wandelingen, maar alleen Kempen.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234