null Beeld

ROCK 'N ROLL CHEFS: 5 kookboeken nu bij Humo

Stof uw potten en pannen af en gooi die klantenkaart van de frituur in de vuilnisbak, want Humo serveert Rock 'n Roll Chefs: vijf kookboeken om van te watertanden, exclusief voor Humo samengesteld, en voor maar 6,90 extra per stuk. U hoeft bovendien geen Jeroen, Pascale of Sergio te heten om ermee aan de slag te gaan.

Redactie

Haal ‘Snel klaar’ (Loïc Van Impe), ‘Gezonde groenten’ (Seppe Nobels), ‘Frisse vis’ (Peter De Clercq en Seppe Nobels), ‘Vurig vlees’ (Peter De Clercq) en ‘Schokkende chocolade’ (Dominique Persoone) nu in huis en geef uw smaakpapillen de kost.

Dankzij Humo eet u geen andere onzin.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Ontdek de boeken Hoe verloopt de actie


Snel klaar - 22 MEI
Loïc van Impe

Loïc Van Impe lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje… Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los! Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes zette Loïc het leven van tienduizenden studenten op z’n kop. Geen vettige kebab en diepvrieskost bij onze Rookie Cook, wel superlekkere gevulde balletjes in tomatensaus en een zelfgemaakte panpizza. Ontdek in dit boek wat jij zeker snel eens moet uitproberen.
Loïc Van Impe werkt als monteur bij productiehuis Lecter. Hij gooide wat rock-’n-roll in de kantine, en kreeg de kans om zelf kookfilmpjes te maken onder de namen #kotfood en #blokfood. Tegenwoordig maakt dit jong keukengeweld ook televisieland onveilig na een rubriek in Iedereen beroemd (Konichiwa) en als huiskok in De Zevende Dag. The rest will be history! (Or at least Some Serious Fun.)

Gezonde groenten - 29 MEI
Seppe Nobels

Van alle jonge Belgische chefs is Seppe Nobels wellicht degene die het meest met groenten kookt. Hij doet dat bovendien op een bijzonder creatieve manier, nu eens speels, dan weer ingetogen, om het product de hoofdrol te laten spelen. In dit boek toont hij hoe je gezonder, maar ook inventiever kunt koken. Plaats de schotels in het midden van de tafel en laat je vrienden en familie aanschuiven!
Seppe Nobels werd in 2015 verkozen tot Beste Groentekok van Vlaanderen. Als voorloper van de nieuwe Vlaamse culinaire wave combineert hij urban farming met biologische terroirproducten. Zijn restaurant Graanmarkt 13 is befaamd voor zijn inventieve en gezonde gerechten en is intussen door Gault&Millau uitgeroepen als 1 van de 25 beste groenterestaurants van de wereld.

Frisse vis - 5 JUNI
Seppe Nobels en Peter De Clerq

Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of tongschar op de grill… De recepten van barbecuechef Peter De Clercq zullen je gegarandeerd inspireren. Ook de beste groentechef van het land Seppe Nobels werkt graag met duurzame vis om zijn creatieve, lichte groenteschotels te vergezellen. Eenvoudige klassieker of verfijnd gerecht? De Noordzee heeft zoveel in petto!
Peter De Clercq, chef-kok van restaurant Elckerlijc, is een ware vuurmeester. In 2003 won hij met het Belgische team het Wereldkampioenschap Barbecue in Jamaica, schreef meerdere barbecueboeken die echte bestsellers werden en is een graag geziene gast in allerlei televisieprogramma’s zoals Grillmasters.
Seppe Nobels werd in 2015 verkozen tot Beste Groentekok van Vlaanderen. Met trots draagt hij ook de titel van North Sea Chef. Zijn restaurant Graanmarkt 13 is befaamd voor zijn inventieve en gezonde gerechten en is door Gault&Millau uitgeroepen als 1 van de 25 beste groenterestaurants van de wereld.

Vurig vlees - 12 JUNI
Peter De Clerq

Barbecuechef Peter De Clercq kan grillen als geen ander. Vergeet die eenvoudige worstjes op de grill, want outdoor cooking kan ook heerlijk verfijnd. Een perfecte côte à l’os, een stevig ribstuk of een frisse steak tartaar? Dankzij deze recepten onthult ieder stukje vlees zijn puurste smaken.
Peter De Clercq, eigenaar en chef-kok van restaurant Elckerlijc, is een ware vuurmeester en barbecuespecialist. In 2003 won hij met het Belgische team het Wereldkampioenschap Barbecue in Jamaica. Later schreef hij meerdere barbecueboeken die echte bestsellers werden en hij is een graag geziene gast in allerlei televisieprogramma’s zoals Grillmasters.

Schokkende chocolade - 19 JUNI
Dominique Persoone

In dit boek verklapt Dominique Persoone chocoladebereidingen die gelukkig maken. Hij leert je onder meer hoe je zelf de lekkerste chocoladepasta maakt, de verleidelijkste chocoladesnoepjes, je eigen huisbereide frisco’s, grootmoeders truffels of chocolademousse waarvan je het potje gegarandeerd uitlikt. Ook klassiekers zoals brownies, florentines, madeleintjes en tarte tatin zet Dominique naar zijn hand. Alle recepten worden stap voor stap uitgelegd en vergen weinig kookervaring. Iedereen kan ze met veel plezier maken (en opeten!).

IK BEN GEEN ABONNEE Vanaf 22 mei zit er 5 weken lang een kookboek bij Humo voor maar 6,90 euro extra
IK BEN ABONNEE Als abonnee hoeft u niet te sparen. U kunt de vijf boeken in één keer in huis halen voor maar 30 euro. Gebruik de afhaalbon uit de brief die op 22 mei bij uw Humo zit. Ga naar Standaard Boekhandel of laat uw complete reeks bij uw thuis bezorgen via overschrijving.

BESTEL ONLINE

undefined

null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld

undefined

undefined

undefined

undefined

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234