null Beeld

Show: Sterren op de dansvloer

Een krap dozijn in jacquet of ballroomjurk gehesen Bekende Vlamingen die zich op de tonen van een flukse jive over het parket reppen alsof iemand de vloerverwarming op kooktemperatuur heeft gezet: jawel, daar zullen we het vijfde seizoen van ‘Sterren op de dansvloer’ hebben.

Noud Jansen

Kandidate Eline De Munck, de kweeniehoegetalenteerde actrice, zangeres en JIM-veejay, is al meer dan drie weken intensief aan het repeteren met haar danspartner Arman Eranosjan (een naam die het allerbeste doet vermoeden), en klinkt gematigd positief over de vorderingen.

Eline De Munck «Op feestjes begin ik meestal al te shaken nog voor ik goed en wel binnen ben – ik ben een uitbundig type - maar ik heb gemerkt dat stijldansen toch echt wel héél iets anders is. Je houding moet goed zijn, je moet je passen tellen, je moet het ritme houden... En dan moet je ook nog zien dat je niet constant op je eigen voeten trapt, zoals ik in het begin.

»Man, ik voelde me soms als een op hol geslagen berggeit (lacht). Maar het begint stilaan te beteren, gelukkig. Ik ben vooral blij dat ik nog geen blessures heb, en dat er nog niks serieus is misgegaan. Buiten dan die ene keer dat ik Arman op een elleboogstoot heb getrakteerd, en hij bijna buiten westen is geraakt. Nog een geluk dat-ie er achteraf mee kon lachen.»

HUMO Botert het een beetje tussen Arman en jou? Ik vraag het omdat het de eerste keer niet zou zijn dat er een liefdesrelatie uit ‘Sterren op de dansvloer’ voortkomt.

De Munck «Het klikt supergoed: Arman is kordaat en streng, en ik merk dat ik zo iemand wel nodig heb. Maar een liefdesrelatie zal er heel zeker niet van komen, want Arman heeft een vrouw en drie kindjes, en hij is al 38 jaar. Ik noem hem ook altijd papa'tje, of pappie, omdat ik bij hem zo’n beetje het gevoel heb alsof ik met mijn vader aan het dansen ben (lacht).

»Qua looks zijn we wel een beetje een atypisch duo: als ik mijn dansschoenen aanheb, ben ik bijna een kop groter dan hij. Dat zal het voor de kijker wel makkelijk maken om zich ons te herinneren, denk ik: ‘Ah, daar heb je die struise griet met dat kleine manneke’.»

HUMO Niet dat ik erop hoop, maar stel dat de jury jou de grond inboort: ga jij je dan kunnen inhouden?

De Munck «O, jawel hoor. Met kritiek heb ik geen probleem meer: ik heb in mijn carrière al zo veel over me heen gekregen dat ik inmiddels een olifantenhuid heb. Ik ga er gewoon voor gáán, en als het niet goed is, mogen ze dat van mij best zeggen. Maar als ik vind dat ze ongelijk hebben, zal ik dat ook wel laten weten. Ik ben en blijf een flapuit.»

HUMO Dat hebben we van de zomer nog gemerkt, toen je in P-Magazine uithaalde naar Lesley-Ann Poppe: ‘Wat kán zij eigenlijk buiten op feestjes met haar tieten zwieren?’

De Munck «Dat is inmiddels bijgelegd: pas zat Lesley-Ann in ‘The Big Live’ op JIM, en toen heb ik haar een pot chrysanten gegeven en gezegd dat ik nooit haar gevoelens heb willen kwetsen. Allez, ik weet ook wel dat chrysanten meestal gebruikt worden om op een graf te zetten, maar het is het gebaar dat telt.

»Niet dat ik helemaal terugneem wat ik toen gezegd heb: het is nu eenmaal een feit dat Lesley-Ann op feestjes graag diepe decolletés draagt en met haar tieten staat te zwieren. Maar waarom ook niet, als je zulke mooie tieten hebt?»

HUMO Succes met ‘Sterren op de danvloer’, Eline. En moge je gespaard blijven van struikelpartijen of nipple slips.

De Munck « Dank je. En wel stemmen voor mij, hé?»

undefined

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234