Spaar mee voor Humo's gratis headphones!

Verzamel vanaf 31 mei de spaarpunten die u 6 weken lang terugvindt in Humo. Wanneer u 5 punten heeft bijeengespaard, heeft u recht op een exemplaar van de fabuleuze Humo-Headphones.

U hebt uw headphones nog niet gereserveerd? Jammer maar helaas: u bent te laat. De reservatiemodule werd gisteren afgesloten. Volgende keer hebt u hopelijk meer geluk.

''Echt álles klinkt als muziek in je oren met deze gratis headphones!''

Elke persoonlijke reservatie + volle spaarkaart geeft recht op 1 exemplaar van de Humo-headphones, af te halen bij Free Record Shop. Meer informatie over de exacte afhaalperiode ontvangt u tijdens de reservatieprocedure (via 'Reserveer hier uw Humo-Headphones!' hierboven). Bij betwisting moet u bij afhaling van uw Humo-headphones het bewijs van reservatie kunnen voorleggen. Alleen originele spaarpunten mogen gebruikt worden op de spaarkaart.

Bekijk hier de headphones »

Bekijk de tv-spot van deze actie!
Actievoorwaarden Humo-headphones
Spaar mee voor deze Humo-Headphones
Uniek HUMO-ontwerp

KEUZE uit 3 MODELLEN

GRATIS met volle spaarkaart

OPGELET: Reserveer voor 13 juni met de actiecode op uw spaarkaart!

Zonder onlinereservatie geen deelname aan de actie.Hoe gaat u te werk?Koop Humo 3691 van 31 mei (editie 22/2011). Daarrond zit een spaarkaart waarop u 5 originele Headphones-spaarpunten moet verzamelen.
Reserveer voor 13 juni 2011 uw headphones op deze site. Houd de spaarkaart tijdens de reservatie bij de hand. U hebt de unieke code nodig.
Volg de instructies op het scherm en reserveer uw gratis headphones (1 exemplaar per spaarkaart/code).
Spaar 5 weken lang de originele spaarpunten in Humo. Het eerste spaarpunt is al voorgedrukt op de spaarkaart. De overige punten verschijnen in de volgende Humo?s. Plak deze 4 verschillende punten op uw persoonlijke spaarkaart.


Timing actie:

H3691 31/05/2011 Spaarkaart + Spaarpunt 1
H3692 07/06/2011 Spaarpunt 2 & extra spaarkaart
H3693 14/06/2011 Spaarpunt 3
H3694 21/06/2011 Spaarpunt 4
H3695 28/06/2011 Spaarpunt 5
H3696 05/07/2011 Jokerpunt

De extra spaarkaart zorgt ervoor dat u nog kunt inhaken op de actie indien u de oorspronkelijke spaarkaart bij Humo 3691 van 31 mei 2011 heeft gemist.

Het jokerpunt kunt u gebruiken om het punt te vervangen dat u heeft gemist. U kleeft dit punt dan op de plaats van het gemiste punt. U kunt dus slecht 1 x Humo missen tijdens de spaarperiode, want u moet 5 verschillende originele punten verzamelen op de spaarkaart.Haal uw gereserveerde headphones af bij het Free Record Shop-filiaal dat u geselecteerd hebt bij de online reservatie. Uw headphones-exemplaar is beschikbaar in datzelfde filiaal tijdens de afhaalperiode die u wordt meegedeeld bij de onlinereservatie op humo.be/headphones. Spaarkaarten die worden aangeboden buiten de persoonlijke afhaalperiode of in een ander filiaal dan waar gereserveerd werd geven geen recht meer op uw gereserveerde Humo-headphones.

U heeft recht op 1 exemplaar van de Humo-Headphones bij afgifte van een spaarkaart met 5 verschillende spaarpunten, op voorwaarde dat u ook geldig heeft gereserveerd.


Elke persoonlijke reservatie + volle spaarkaart geeft recht op 1 exemplaar van de Humo-Headphones, af te halen bij Free Record Shop. Meer informatie over de exacte afhaalperiode ontvangt u tijdens de reservatieprocedure op humo.be/headphones. Bij betwisting moet u bij afhaling van uw headphones het bewijs van reservatie kunnen voorleggen. Alleen originele spaarpunten mogen gebruikt worden op de spaarkaart. Slechts 1 reservatie per abonnee.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234