Streekproducten
Etiketten plakken op basis van afkomst of origine: normaal gesproken mag het niet, maar als het om saucissen, wijn of kaas gaat, maken we graag een uitzondering.
Etiketten plakken op basis van afkomst of origine: normaal gesproken mag het niet, maar als het om saucissen, wijn of kaas gaat, maken we graag een uitzondering.
Prosciutto di Parma, Orkney lamb en queso Manchego zijn maar enkele van de internationale streekgebonden kwaliteitsproducten die elke smulpaap kent. Dat wij - en dan vooral onze Torhoutse mosterd, Beerselse mandjeskaas en Kempense balkenbrij - niet moeten onderdoen, bewijst Streekproducten.be. In de rubriek 'EUrokeuken' vinden de liefhebbers recepten met streekproducten uit alle windstreken van Europa, persoonlijk raken wij van Gentse paardenlookworst op Griekse wijze en stoofpotje van dubbeldoel runderen met Gouden Carolus, zilveruitjes, champignons en lardo di Colonnata alleen maar de kluts kwijt.