null Beeld

The Big Bang Theory

Volgens 'de oude heer Wikipedia' (© B. Peeters) kan de Amerikaanse comedyserie 'The Big Bang Theory' nog het best omschreven worden als ''Beauty & de nerd'- de sitcom'.

Redactie

Voor één keer sluiten wij ons volmondig bij de oude heer Wikipedia aan: 'The Big Bang Theory' handelt over een kwartet absolute topnerds (Howard, Sheldon, Leonard en Raj), wier met wiskundige formules, computergames en 'Star Wars'-afleveringen gevulde hoofden op hol worden gebracht door de pronte blondine Penny.

Sheldon «Leonard, de kans dat jij ooit met Penny uitgaat lijkt me ongeveer even groot als de kans dat de Hubble-telescoop ontdekt dat er in het centrum van elk zwart gat een klein mannetje met een zaklamp rondloopt die de zekeringenkast probeert te vinden.»

Penny «Leonard, ik wist niet dat je cello speelde?»

Leonard «Ja, mijn ouders hadden het gevoel dat mij Leonard noemen en me extra lessen kernfysica geven nog nét niet voldoende was om iedere dag in mekaar getimmerd te worden.»

Howard «Penny, laat me deze gelegenheid aangrijpen om je erop te wijzen dat je er vandaag bijzonder appetijtelijk uitziet.»

Penny «Nog met geen duizend condooms, Howard.»

Howard «Oh, dus er is een aantal?»

Penny «Oké, nieuw onderwerp graag.»

undefined

Sheldon «Penny, ik ben een natuurkundige. Ik heb een basiskennis van het volledige universum, en alles wat er zich in bevindt.»

Penny «Wie is Radiohead

Sheldon (na lang nadenken) «Ik heb een basiskennis van de belangrijke zaken.»

Sheldon (aan de telefoon) «Nee ma, ik voel het echt niet wanneer jouw kerkgroep voor mijn veiligheid bidt. En dat ik veilig thuis zit, bewijst niet dat het gewerkt heeft. Dat soort logica noemen ze post hoc, ergo propter hoc. (begint zachter te spreken) Nee mama, ik ben je niet aan het beledigen in Eskimotaal.»

undefined

Leonard «Sheldon, denk toch eens na! Je gaat Howard toch niet vragen te kiezen tussen seks en Halo?»

Sheldon «Nee, ik ga hem vragen te kiezen tussen seks en Halo 3. Voor zover mij bekend heeft seks nog altijd geen graphics in hoge definitie, noch geüpgrade wapensystemen.»

Leonard «Je hebt gelijk. Seks heeft enkel naaktheid, orgasmes en menselijk contact.»

Sheldon «Mijn punt.»

Leonard «Weet je wat ik als kind deed om toch een beetje het gevoel van menselijk contact te hebben?»

Penny «Ja: je nam je penis stevig vast, en liet hem niet meer los. Dat heeft je moeder me verteld.»

Leonard «Ah ja, uiteráárd heeft ze je dat verteld. Maar dat was niet wat ik je wilde zeggen. Toen ik een jaar of tien was, heb ik een knuffelmachine gebouwd.»

Penny «Een knuffelmachine?»

Leonard «Ja: ik propte een elektrische deken in een paspop zodat die warm werd, en ik bouwde twee radiobestuurde armen die me konden omhelzen en zachtjes op mijn rug kloppen.»

Penny «Dat is zó zielig!»

Leonard «Weet je wat nog het zieligste was?»

Penny «Wat dan?»

Leonard «Mijn vader gebruikte 'm ook wel eens.»

Bekijk een fragment:

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234