The Food Timeline

Zelf schotelen we onze huisgenoten geregeld een verdienstelijke pasta con gamberi e carciofi of sole meunière voor, maar wij kennen lui die er ondanks vele goedbedoelde pogingen niet eens in slagen een decente omelet of soep bijeen te klutsen. Van The Food Timeline weten we nochtans dat de Romeinen al omeletten bakten (in het antieke kookboek van Marcus Gavius Apicius, 'De re coquinaria', staat een uitstekend recept voor ova sfongia ex lacte) en dat er al soep op het menu stond in 10.

Zelf schotelen we onze huisgenoten geregeld een verdienstelijke pasta con gamberi e carciofi of sole meunière voor, maar wij kennen lui die er ondanks vele goedbedoelde pogingen niet eens in slagen een decente omelet of soep bijeen te klutsen. Van The Food Timeline weten we nochtans dat de Romeinen al omeletten bakten (in het antieke kookboek van Marcus Gavius Apicius, 'De re coquinaria', staat een uitstekend recept voor ova sfongia ex lacte) en dat er al soep op het menu stond in 10.000 voor Christus! Als uw tomatensoep met balletjes desondanks keer op keer onder de verwachtingen blijft, kunt u misschien een beroep doen op Piet Huysentruyt. Voor de nieuwe reeks afleveringen van 'SOS Piet' ('s zaterdags om 18.25 u. op VTM) komt hij uw kookperikelen (schiftende mayonaise, inzakkende soufflés en slappe chocomousse!) aan huis oplossen.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234