null Beeld

'The Voice Kids': De olifantenhuid van Ann Lemmens

De grootste nieuwigheden vinden we terug aan weerszijden van de frisgewassen Sean Dhondt. Daar nemen dit jaar de met prachtige dreadlocks getooide Josje plaats, alsook de niet lang geleden zélf nog op een ‘Voice’-podium ronddartelende Laura Tesoro. De twee nemen het juryschap over van Natalia en Slongs Dievanongs.

vvp

'Ik hoop dat mijn dochter nooit meedoet'

An Lemmens (presentatrice) «Ik denk dat Sean heel content is om weer naast twee mooie vrouwen te mogen zitten. Al zal hij er ook wel van afzien: hij krijgt serieus wat tegenwind dit seizoen. Josje en Laura zijn namelijk superpopulair bij kinderen, waardoor Sean niet meer – zoals in de vorige seizoenen – sowieso gekozen wordt.»

HUMO Welke performance heeft jou tot nog toe het meest geraakt?

Lemmens «Die van het jongetje Abu, een Afghaanse vluchteling. Hij komt uit een familie die het heel goed had in Afghanistan, maar een paar jaar geleden moesten ze daar dus weg door de oorlog – het was daar niet meer leefbaar. Die jongen heeft al heel wat meegemaakt, maar het zingen heeft hem er doorheen gesleurd. Hij komt bij ons ‘My Heart Will Go On’ van Céline Dion zingen, voor alle mensen die nu nog altijd aankomen met boten van over de zee. Daarvan kreeg iedereen een krop in de keel.»

HUMO Je gaat de laatste jaren van talentenjacht naar talentenjacht, als presentatrice én als jurylid. Heb je ondertussen geen zin in andere formats?

Lemmens «Absoluut. Laat dit dus een mooie smeekbede zijn aan VTM om eens na te denken over andere mogelijkheden (lachje).

»Voor de duidelijkheid: wat ik nu doe, doe ik ook nog altijd doodgraag, hè. Maar ja: als je elke dag boterhammen met choco eet, dan heb je – hoe lekker het ook is – op den duur wel zin in iets anders.»

HUMO Wat zou je nog willen doen?

Lemmens «Ik wil graag een programma waar ik mijn menselijkheid in kwijt kan. ’t Is niet dat ik de meest joviale of sociale ben, maar ik ben wel – en het is raar om dat van mezelf te zeggen – oprecht begaan met de wereld. Ik wil iets geëngageerds doen, of het nu gaat om mensen, dieren of de natuur. En meer ga ik nu niet aan je neus hangen; dat spaar ik liever voor de vele meetings die nu ongetwijfeld zullen volgen (lacht).»

HUMO Terug naar ‘The Voice Kids’: als ze dat zou willen, zou jouw dochter Zappa Rosa dan ooit mogen meedoen?

Lemmens «Iedereen vraagt mij dat! Als ze dat héél graag zou willen, kan ik haar natuurlijk niet tegenhouden, maar ik hoop toch van niet. Enfin, ik hoop gewoon dat ze niet met haar hoofd op tv gaat willen komen. Ik wéét wat voor shit je dan over je heen krijgt, en wat voor olifantenhuid je moet hebben om daarmee om te gaan. Ik hoop gewoon vooral dat ze nog heel lang heel klein blijft (lacht).»

HUMO Om nog éven in de privésfeer te blijven: op Instagram zag ik dat er een nieuwe man is in je leven.

Lemmens (glundert) «Klopt, ja. Hij is heel trouw, heel knap, heel tof en hij stinkt naar kak: mijn IJslandse paard Draumur. Tja, waar het hart van vol is, loopt Instagram van over!»

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234