Tussen Hemel & Hel: Geena Lisa
Vanaf deze week, de hele zomer lang: de triomfantelijke terugkeer van Tussen Hemel & Hel! Deze week: Geena Lisa (38) over haar hemel en hel.
Enkele quotes van Geena Lisa
Lisa «Voor veel mensen is een orgasme het hoogste genot, maar op mijn lijstje staat een goede massage hoger, al was het maar omdat een massage langer duurt. Als ik mij laat masseren, is dat minstens voor een uur, en een orgasme van een uur heb ik nog niet veel meegemaakt (lacht).»
Lisa «Ik vrees dat koken mij gewoon niet interesseert. Je mag het tegenwoordig niet te luid zeggen, maar al die televisieprogramma's over koken kunnen mij totaal niet boeien. Jeroen Meus zie ik af en toe graag bezig, maar dat heeft meer met zijn stijl en charisma te maken dan met wat hij allemaal in zijn potten en pannen doet. En naar de rest - 'Mijn restaurant!', 'De keuken van de meester', 'Masterchef', 'Komen eten' - heb ik nog nooit gekeken.»
HUMO Stel dat je je eigen hemel kon creëren, hoe zou die er dan uitzien?
Lisa «Alles is wit en overbelicht. Er zijn geen spanningen: iedereen heeft zichzelf en de anderen aanvaard. Stel je voor dat iedereen dat al tijdens zijn leven zou doen: de wereld zou er nogal eens een beetje anders uitzien!»
HUMO En hoe ziet je hel eruit?
Lisa «Mijn hel is een plek met veel te veel mensen, lawaai, stress, agressie en stank. Het centrum van Brussel in het spitsuur, met al die gehaaste, kwade, boertige chauffeurs in stinkende auto's, komt dicht in de buurt.»
HUMO Tot slot: wie is je favoriete onenightstand?
Lisa «Ik kan niet kiezen tussen Ruben Block en Mario Goossens van Triggerfinger. Die mannen stonden duidelijk op de eerste rij toen het testosteron werd uitgedeeld, en ik val nu eenmaal op échte venten: ruige beren, bad boys, rock-'n-rollers. De nieuwe man: ieuw! (lacht)
»Mijn mama maakt zich daar af en toe zorgen over: 'Maar kind toch, waarom kun jij nooit eens op een gewone, brave jongen vallen?' Ik kan dan alleen maar zeggen: 'Sorry mama, dat is nog nooit gebeurd. En ik vrees dat dat ook nooit zal gebeuren.'»
Het volledige interview leest u op dinsdag 28 juni in Humo 3695/26.