TWS 3.0

Vijf jaar geleden kreeg de Humo-site al eens een uitgebreide facelift, vandaag stellen we u met de nodige trots de compleet vernieuwde en met alle technologische snufferds gezegende Wild Site, versie 3.0, voor.
U heeft het vast al gemerkt: in plaats van de taille wat te laten innemen en hier en daar wat overtollig vet te laten wegzuigen, kozen wij voor een extreme makeover, compleet met verregaande ooglidcorrectie, een haartransplantatie en een pracht van een boob job. Een overzicht van wat er zoal veranderd is.

Redactie

De navigatie

Eerst en vooral hebben wij de rubrieken op The Wild Site ietwat anders gegroepeerd: om van de ene rubriek naar de andere te surfen maakt u gebruik van de topnavigatie, een dubbele balk bovenaan.

Klik op de bovenste balk en u landt - valscherm en helm niet vergeten! - op de zogenaamde subhomepages. Van daaruit kunt u in één oogopslag de hele Humo-bollenwinkel aanschouwen. Wie zonder verdere plichtplegingen naar de kern van de zaak wil, kan ineens doorklikken naar de subrubrieken in de onderste balk van de navigatie.

Humo-pas

U krijgt op de nieuwe site ook de gelegenheid een Humo-pas aan te maken: daarna kunt u, telkens wanneer u inlogt op de site, meteen deelnemen aan onze wedstrijden, verkiezingen, enquêtes en de wekelijkse Humo-quiz op woensdag, zonder elke keer opnieuw al uw gegevens te moeten intikken.

Uw mening telt

Gloednieuw is ook dat u uw hoogstpersoonlijke commentaar én sterquotering kunt toevoegen aan de cd-, dvd-, film- en boekbesprekingen (die ook in uw lijfblad mét sterquotering verschijnen!). That's right: vanaf heden kunt u uw virtuele ei niet alleen kwijt op de volledige vernieuwde Uitlaat-pagina - overigens nog steeds dé place to be voor uw allerflauwste en andere kul, ook in alle anonimiteit, zonder in te loggen.

Lees meer Humo

En hou u vast aan uw bretellen: voortaan zult u wekelijks minstens één volledig artikel uit de nieuwe Humo op de site kunnen nalezen.

En mocht u oude artikels en/of besprekingen van films, cd's, dvd's of boeken willen nalezen, dan kunt u terecht op de respectievelijke archiefpagina's: surf bijvoorbeeld naar de subhomepage 'Film, boek & dvd', klik op 'Film' en vervolgens op 'Naar het archief'.

Linke Boel

U hoeft niet langer nagelbijtend te wachten tot wij u op maandagochtend uw wekelijkse portie Linke Boel voorschotelen: voortaan zorgen wij dagelijks voor aanvoer van verse - en zoals steeds: razend knappe, onnozele, interessante of simpelweg leuke - sites. U vindt ze in de rubriek 'Weblinks/Linke Boel'.

De toekomst

Blijf vooral geregeld afzakken naar The Wild Site, want nu we de smaak van het betere nip & tuck-werk te pakken hebben, zal het ingrepen blijven regenen!

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234