null Beeld

Vanaf deze week: 3 weken lang Vlaamse Comedy bij Humo

Redactie


23/9: Alex Agnew: 'Interesting Times' voor maar 6,90 euro extra. In primeur! Nergens anders te verkrijgen!

undefined

Dit is een captatie van zijn afscheidstournee voor hij zich volledig op zijn metalgroep
Diablo BLVD stortte.

null Beeld

Meteen na z’n Best of show: Larger Than Life, 5x gespeeld voor een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen in 2011, trok Alex opnieuw op tour met een nieuwe show 'Interesting Times' om z’n mening over de wereld te ventileren.

Alex ergert zich enorm aan het Big Brother-gevoel dat ons vandaag omringt. De overheid die de hele tijd maar uitmaakt wat goed of slecht is voor ons, de goegemeente die meent mensen te mogen maken of kraken, mediawatchers die ons bepaalde richtingen uitsturen. Met het internet vinden mensen zich plots zo interessant dat ze denken dat ze een mening hebben die iedereen moet lezen. Met dat exhibitionisme kan Alex nog leven. Maar met die gestoorde vorm van sociale controle die daarmee gepaard gaat niet.

“Ik kan niet leven met mensen die mij op Facebook vragen wat ik daar op die dag liep te doen naast een knappe griet, die op een gezellig feestje foto’s van mij nemen en dat dan delen met de rest van de wereld. Een sociale controle die vreemd genoeg samengaat met een vorm van apathie. Wij zijn niet langer generatie x, maar generatie niks. Wij hebben zo weinig om handen dat het leven van een ander ons vermaak wordt. Dat als iemand in Engeland op een dak staat, klaar om te springen, een menigte toeschouwers de man nog aanmoedigt om te springen, die sprong ook filmt en op YouTube post. Iemand anders zijn dood is entertainment geworden.”

De titel van deze show werd daarom ‘Interesting Times’. Genoemd naar de vloek die de Chinezen uitspreken over iemand die ze onheil toewensen: “May you live in interesting times.”

In gewijzigde vorm, met aangepaste mogelijkheden, aangepast decor en aangepaste titel: ‘The Legend Ends’ werd deze show in oktober 2013 als dernière opgevoerd in het Sportpaleis te Antwerpen.


Lees een interview met Alex Agnew en bekijk een fragment »

30/9: Bart Cannaerts: 'Waar is Barry?' voor maar 5,90 euro extra

Verwacht niet al te veel antwoorden in 'Waar is Barry?'. In zijn tweede avondvullende voorstelling doet Bart alleen maar wat hij kan: hij vertelt verhalen over alles en zingt liedjes over niets. U mag er wel van uitgaan dat u dit heel erg graag wil zien.

null Beeld


Lees een interview met Bart Cannaerts en bekijk de trailer »

7/10: Michael Van Peel: 'Van Peel overleeft 2013' voor maar 5,90 euro extra

Heel de mensheid keek uit naar het Grote Einde in 2012. Jarenlang voerden we een economische en ecologische alles-moet-weg-politiek opdat alles opgefeest, opgebruikt en uitgegeven zou zijn tegen 2012. Samen telden we af naar de Apocalyps. 3… 2… 1… !

null Beeld

En toen gebeurde er niets. We zijn belazerd! In het ootje genomen door slimme marketingmaya’s. Grondstoffen, olie, krediet, originele ideeën voor tv-programma’s: het is allemaal uitgeput! Hier zitten we nu met een mondiale kater en een gigantische opkuis.

Uitgekleed door overheden, beswaffeld door bankenbazen en begluurd door Amerikanen.

Wie niet weg is, is gezien!


Abonnees ontvangen bij hun Humo van 23/9 een brief met de afhaalbon voor de 3 dvd's bij Standaard Boekhandel, af te halen vanaf 23/9 t.e.m. 11/10 voor maar 18,70 euro

undefined

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234