null Beeld

Weer minder baby's geboren: 'Veel vogelen wordt er hier te lande niet gedaan'

Herman Brusselmans

Herman Brusselmans gaat iedere week op zoek naar het verhaal achter een opvallende kop in de krant of op een nieuwssite.

'Zelf heb ik ook geen kinderen, en daar heb ik een specifieke reden voor: ik ben niet dol op kinderen'

undefined

null Beeld

Het gaat hier over België. In andere streken worden veel meer baby’s geboren – in Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Zuid-Amerika en Oekraïne – en dat komt omdat ze de wereld over een jaar of dertig willen veroveren middels de thans geboren maar ooit volwassen geworden mensen. Die nemen dan de wapens op, overspoelen het Westen met immense horden vechters, en overheersen het laatste democratisch bestuurde stukje op aarde, als ze het al niet vernietigen. Daar stellen wij niks tegenover. Welneen, na ons de zondvloed. Terwijl we niet beseffen dat die zondvloed zal zorgen voor pijn, lijden, ellende, bloed en tranen, en de dood.

Ondertussen liggen wij, ingeslapen sufferds, te vogelen met de hulp van pil, spiraal, condoom, voor het gezang de kerk uit en de kalender, waarbij de wijven redeneren: ‘Ik moet morgen m’n maandstonden krijgen, dus als m’n vent vanavond zin heeft om op mij te kruipen, zal ik zeker niet zwanger worden.’ Maar veel vogelen wordt hier te lande niet gedaan. Het Belgische Vogelinstituut heeft berekend dat koppels tegenwoordig 1,3 keer per maand seks hebben. Wat dat instituut er niet bij vermeldt, is dat het meestal nog belabberde seks is ook. Hoeveel keer ik niet word aangesproken door pipo’s die tegen me zeggen: ‘Meneer Brusselmans, u als seksexpert, kunt u me een paar tips geven om meer en betere seks te hebben?’ Meestal zijn het vrouwen die tegen me komen klagen over hun man, een veel te dikke, meestal dronken, behaarde, vieze, stinkende eikel, die van geen kanten weet hoe hij met z’n vingers, z’n lul, z’n neus, z’n tenen, z’n handen, z’n bakkes, z’n tong of desnoods z’n ellebogen een vrouw moet behagen.

Let op, er zijn ook mannen die klagen over het gebrek aan erotiek en zin om te neuken bij hun partner. Ik citeer hier even een kerel die me laatst halt liet houden op straat en zei: ‘Meneer Brusselmans, ik wil u niet storen, maar m’n vrouw draagt nooit eens sexy lingerie, ze is altijd moe, ze reinigt haar vagina met een schotelvod die ze eerst heeft gebruikt om de koekenpan mee te kuisen, ze vertikt het om samen met mij naar porno te kijken, ze heeft een bruine streep in haar onderbroek en ze leest boeken van Kristien Hemmerechts en Griet Op de Beeck, al heeft dat laatste misschien weinig met de kern van de zaak te maken.’ ‘Integendeel!’ zei ik. ‘Hoe meer bladzijden vrouwen van beide genoemde schrijfsters lezen, hoe droger hun kut wordt. Ik zal je dit zeggen: Griet Op de Beeck heeft een miljoen boeken verkocht, en 90 procent daarvan aan vrouwen. Nou, dat betekent dat er negenhonderdduizend vrouwen rondlopen met een kut zo droog als een zeemvel dat drie weken heeft liggen blakeren in de moordende zon. Dus gooi al de boeken van je mokkel in het haardvuur, en wat die sexy lingerie betreft: zeg tegen haar dat je haar, als ze niet begint met strings en doorkijkbeha’s te dragen, zo’n ferme rammeling zult geven dat haar witverlies tot achter haar oren hangt.’

De man ging gesterkt heen, en weer eens had ik bewezen dat ik, qua intrinsieke interpretatie van de seksualiteit tussen man en vrouw, op de eerste rij sta. Hoe dan ook kunnen we besluiten dat de Belgen te weinig seks hebben – behalve de homoseksuelen natuurlijk, want dat zijn hitsige klojo’s – en dat er uit de seks die de Belgen ternauwernood tóch hebben, veel te weinig kinderen voortkomen.

Zelf heb ik trouwens ook geen kinderen, en daar heb ik een specifieke reden voor: ik ben niet dol op kinderen. Heb je al eens aan de adem van een kind geroken? Een kilo stront in een emmer kots is er niks tegen. En altijd maar zagen en jengelen, en nooit tevreden, en continu jaloers op andere kinderen, en van hun kloten maken omdat ze niet meteen de nieuwste iPhone krijgen. En als ze een jaar of 11 à 12 zijn, is de kans groot dat ze om een geslachtsverandering vragen, of dat ze vroegtijdig feminist worden, of dat ze veel zin hebben om met een mes in hun ledematen te snijden, zich uit te hongeren of zich simpelweg voor de trein te gooien.

Al bij al moet ik de koppels die het vertikken om kinderen te verwekken groot gelijk geven. Het resultaat zal zijn dat kinderen uit andere wereldstreken ons binnen de kwarteeuw zullen komen uitmoorden, maar ja, dat is nu eenmaal het risico van leven in de vermaledijde 21ste eeuw.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234