null Beeld

'Weg met Humo': deze week gratis pretparkticket bij elke Humo

Nog geen plannen tijdens de paasvakantie? Geen paniek: Humo trakteert deze week op een uitstap naar maar liefst drie recreatieparken.

Redactie

Uw gebrekkige wetenschappelijke kennis bijschaven in Technopolis, een dagje cowboy spelen in Bobbejaanland of de waaghals uithangen in Ice Mountain Adventure Park; zegt u het zelf maar! Het enige dat u moet doen, is op dinsdag 2 april een Humo kopen.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Ontdek de tickets WAT MOET U DOEN


Gratis ticket Bobbejaanland
Een cadeau van 37 euro

Help jij in het mythische Land of Legends* van Bobbejaanland duistere krachten te bedwingen? Maak je klaar voor een dolle rit op de Typhoon of hou je sterk op de Sledgehammer. Ben je een échte held? Tem dan Fury*: een gloednieuwe triple launch coaster met een piek van 43 meter hoog en 4 inversies tegen ruim 100 km/u… Niet voor bangeriken!
*Opening verwacht in juni 2019

Gratis ticket Ice Mountain Adventure Park
Een cadeau van 59 euro

Veel meer dan sneeuw alleen! Met ski & snowboard, indoor skydiving, accro adventure, paintball, lasergame, twee restaurants, een zonneterras, een shop en een kinderspeeltuin kan je hier terecht voor een daguitstap met het hele gezin. Een dag vol avontuur, zowel indoor als outdoor.

Gratis ticket Technopolis
Een cadeau van 17 euro

In Technopolis ga je helemaal uit je dak met wetenschap! Achter elke hoek schuilen experimenten waar je mond van openvalt en je haren van overeind gaan staan. Letterlijk! De topper van het jaar? De gloednieuwe Mendelejev-game! Doet Mendelejev of zijn beroemde tabel een belletje rinkelen? Technopolis frist je geheugen op aan de hand van een spannende Mendelejev-game. Zet je schrap voor een reis door de ruimte op zoek naar onverwachte elementen in alledaagse voorwerpen. Elk element levert punten op, maar het zijn de zeldzame die vette scores opleveren. Ben jij snel genoeg om alle elementen uit de tabel te verzamelen?

Neem de bon bij de hand die rond uw Humo van 2 april zit.

Bobbejaanland Activeer uw code online. Surf naar humo.be/bobbejaanland en registreer met uw actiecode. Kies meteen de dag van uw komst. U ontvangt uw gratis toegangsticket per mail.
OF Geef de bon af aan de kassa van Bobbejaanland en ontvang in ruil uw gratis toegangsticket*. Geldig van 6 april tot en met 30 juni 2019.
Info en openingsuren: surf naar bobbejaanland.be Gratis toegang voor 1 persoon mits vergezeld van 1 betalende persoon. Betalend ticket kan online aangekocht worden op humo.be/bobbejaanland met uw unieke code of aan de kassa van Bobbejaanland tegen het dagtarief > 1m40. Deze bon is niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De bon is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon mag niet verkocht noch uitgedeeld worden. Kopieën van deze bon worden niet aanvaard.
Ice Mountain Adventure Park Activeer uw code online. Surf naar humo.be/icemountain. U komt op Humo onlineticket “zomerdagpas pack 2”. Kies onmiddellijk de dag en tijdstip van uw komst, ga naar het winkelmandje en vermeld bovenstaande actiecode. U ontvangt uw toegangstickets per mail. De dagpas is geldig op 6, 7, 13, 14, 20 en 21 april, van 1 juli t.e.m. 1 september plus alle weekends van mei, juni en september.
Info en openingsuren: surf naar ice-mountain.com. Deze bon geeft per persoon recht op 2 uur toegang tot de skipiste (incl. materiaal), twee indoor skydivingvluchten, één paintballsessie van 1,5 uur of één lasergamesessie van 1,5 uur (onder voorbehoud van beschikbaarheid & paintball vanaf 14 jaar) en één toegang tot het klimpark. Online registratie van uw code is noodzakelijk. Fysieke bonnen worden niet aanvaard. Gratis toegang voor 1 persoon mits vergezeld van 1 betalende persoon. De bon is niet terugbetaalbaar of inruilbaar voor geschenkbonnen, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon mag niet verkocht noch uitgedeeld worden. Aanbod beperkt volgens capaciteit, vol is vol. Vrije toegang voor personen die niet deelnemen aan de activiteiten. Gratis parking.
Technopolis Geef de bon af aan de kassa van Technopolis en ontvang in ruil uw gratis toegangsticket.
Geldig van 6 april tot en met 31 augustus 2019.
Info en openingsuren: surf naar technopolis.be. Gratis toegang voor 1 persoon mits vergezeld van 1 betalende persoon mits afgifte van de bon aan de kassa. Zo dien je bij afgifte van 2 bonnen, 2 dagtickets aan te schaffen in ruil voor gratis toegang van 2 bezoekers. De bon is niet terugbetaalbaar of inruilbaar voor geschenkbonnen, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon mag niet verkocht noch uitgedeeld worden. Kopieën van deze bon worden niet aanvaard.

undefined

null Beeld
null Beeld
null Beeld

undefined

undefined

undefined

undefined

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234