null Beeld

Zes Heerlijke Hoorspelen, vanaf 25 juni bij Humo

Zijn uw koters het beu dat ú ze altijd voorleest? Dan worden de zes luisterverhalen van Het Geluidshuis hun beste vriend! Speel een sprookje af op uw tablet en u bent opnieuw hun grote held. Verwent u uw kinderen met een roadtrip? Schuif de disk in de cd-speler van uw auto en kweel samen mee met de mafste liedjes. Plezier verzekerd!

Redactie


Wat u 6 weken lang krijgt voor de luttele prijs van 9,95 euro extra per week:

1 cd met een klassieker of sprookje, verteld door bekende Vlamingen. Doldwaze liedjes en geluidseffecten inbegrepen.

1 bijhorend boek dat u doet grinniken met zijn grappige tekeningen, quotes, liedjesteksten en karakterbeschrijvingen.

1 downloadcode die u gratis ingeeft in de geluidshuis-app: luister waar u maar wilt via uw smartphone of tablet.

Ontdek de hoorspelen Hoe verloopt de actie


25 juni - Wilde zwanen
Van €24,95 nu voor maar €9,95 • leeftijd 6+ • duur 70 min

Prinses Elisa is helemaal de kluts kwijt wanneer haar 11 broers worden omgetoverd in zwanen. Alleen door 11 hemden te vlechten van brandnetels kan ze de betovering van haar stoute stiefmoeder doorbreken. Ze sluit vriendschap met een bende vrolijke spoken, wordt bespied door een bazige bisschop en verliest haar hart aan de verlegen koning Boris.
Met de stemmen van Warre Borgmans, Geert Van Rampelberg, Amaryllis Uitterlinden, Tom Van Dyck, Frank Focketyn, Sien Eggers, Tania Van der Sanden, Camilia Blereau, Tom Dewispelaere, David Dermez, Stijn Cole, Govert Deploige, Annet Malherbe, Vic De Wachter, Katelijne Verbeke en gastrollen van Mark Uytterhoeven en Peter Van de Veire.

2 juli - De Mestkever
Van €24,95 nu voor maar €9,95 • leeftijd 6+ • duur 70 min

Wanneer een kleine, brutale mestkever uit de koninklijke paardenstal wordt gegooid, trekt hij de wijde wereld in. Hij ontmoet Libelle Rosita die hem eerst als ’n god ontvangt en dan aan de deur zet. En hij wordt ei zo na opgegeten door Groene Michel, een hongerige kikker met een tong om ‘u’ tegen te zeggen. Wanneer de mestkever verliefd wordt op Lieve Heersbeestje, besluit hij haar papa te gaan redden die opgesloten zit in het geheimzinnige ‘bakstenen beest’. Maar kan hij uit de klauwen van die akelige mijnheer Priem blijven? En waar zit zijn vriend, de strontvlieg? Beleef het mee in dit heerlijke, superspannende hoorspel.
Met de stemmen van Warre Borgmans, Stany Crets, Gène Bervoets, Veerle Dobbelaere, Tine Embrechts, Ini Massez, Herbert Flack, Carry Goossens, Koen De Graeve, Bruno Vanden Broecke, Wim Helsen en Quintis Ristie.

9 juli - De Reisgenoot
BVan €24,95 nu voor maar €9,95 • leeftijd 8+ • duur 70 min

Na de dood van zijn papa, gaat bange Johannes op zoek naar avontuur. Het is meteen raak, want door hem schrikken twee schurken zich bijna dood. Samen met ’n reisgenoot, die hij op ’n dood moment tegen het lijf loopt, gaat hij op zoek naar de beeldschone, maar wrede Prinses Sophia. Antwoord je juist op haar drie vragen, dan mag je met haar trouwen. Anders word je doodgewoon gedood. Waarom wil de spuuglelijke trollenkoning absoluut leren dansen?
Met de stemmen van Warre Borgmans, Nico Sturm, Peter Van den Eede, Koen De Bouw, Koen De Graeve, Johan Heldenbergh, Tine Reymer, Koen Van Impe, Viviane De Muynck, Michiel ‘Jiskefet’ Romeyn, Gène Bervoets en gastrollen van Tom Barman, Jan Becaus en Erik Van Looy.

16 juli - De Bremer Stadsmuzikanten
Van €24,95 nu voor maar €9,95 • leeftijd 8+ • duur 70 min

Aan de rand van een dorp komen vier muzikale verstotelingen elkaar tegen. Een soul-zoekende ezelin die de kerststal en haar grijze bestaan ontvlucht. Een ex-jachthond die het geknu el van zijn bazin beu is en gefrustreerd het hazenpad kiest. Een coole rastakat die weer eens op de loop moet gaan voor jaloerse katers. En een uitgevochten vechthaan die de keuze heeft tussen de bouillon in of het afbollen. Samen gaan ze op zoek naar muzikale roem. Het maakt niet uit waar, zolang het maar niet in Bremen is. Want daar gebeurt nu werkelijk nooit iets. Maar hun leven maakt een reuze ommezwaai wanneer ze in het bos op 'n hut stoten waar 'n stel vraatzuchtige rovers het een en ander gegijzeld houden…
Met de stemmen van Warre Borgmans, Nathalie Meskens, Koen De Graeve, Pieter Embrechts, Jenne Decleir, Gène Bervoets, Bruno Vanden Broecke, David Dermez, Peter Van den Eede, Ini Massez, Vic De Wachter, Hans Van Cauwenberghe en gastrollen van Helmut Lotti, Jean Blaute, Sylvia Vandriessche en Linda de Win.

23 juli - De Rattenvanger
Van €24,95 nu voor maar €9,95 • leeftijd 10+ • duur 70 min

Hamelen, dat net naast het gefaalde dorp Bamelen ligt, wordt overspoeld door ratten. Maar Gouverneur Hans J. Drumpf heeft grootsere uitdagingen: Hamelen moet het meest vooruitstrevende dorp ter wereld worden, en dat begint met een muur, meer reclame in het straatbeeld en stevige hervormingen op school. Noisette, plaatselijke bakkerin en zus van Tuurke is er niet gerust in. Om toch van de ratten af te geraken legt de gouverneur zijn oor te luisteren bij de muzikale Hervé, die zijn oog heeft laten vallen op Noisette.
Met de stemmen van Warre Borgmans, Wim Opbrouck, Ella Leyers, Arthur Hermans, Ruth Beeckmans, Roy Aernouts, Sarah Vandeursen, Gène Bervoets, Peter Van den Begin, Stany Crets, Koen De Graeve, Mark Verstraete, Alejandra Theus, Eva Binon en Oskar Cleiren

30 juli - De Zevenmijlslaarzen
Van €24,95 nu voor maar €9,95 • leeftijd 8+ • duur 70 min

Een arm, kroostrijk gezin, een slappe modeontwerper en ambitieuze seismologen komen allemaal op hun eigen manier in botsing met Bertram, de koning van het plastiek, en zijn drama queen Poly. Bertram z'n rare eetgewoontes en Vladimir, zijn gewetenloze Witrussische  xer, vormen een gevaar voor heel wat bedreigde diersoorten. Dit verhaal over arm vs rijk, klein vs groot en hout vs plastiek, sleurt de onschuldige luisteraar mee in een draaikolk van vreemde intriges en verrassende verbanden tussen mode, kokkerellen, houtbewerking, seismologie, economische verhoudingen, duurzaam ondernemen, dramaturgie, zoölogie en sprookjestoerisme.
Met de stemmen van Warre Borgmans, Mathias Sercu, Dimitri Leue, Gène Bervoets, Kristine Van pellicom, An Miller, Koen De Graeve, Stijn Cole, Koen Van Impe, Manou Kersting, Robbe Moortgat, Luis Oscar Santos, Astrid Maes, Jules de Preter, Helena de Preter en gastrollen van Walter Van Steenbrugge en Will Tura.

IK BEN GEEN ABONNEE Vanaf 25 juni zit er 6 weken lang een Heerlijk Hoorspel van Het Geluidshuis bij Humo voor maar 9,95 euro extra
IK BEN ABONNEE Als abonnee hoeft u niet te sparen. U kunt het Heerlijk Hoorspel-pakket in één keer in huis halen voor maar 49,95 euro i.p.v. 149,70 euro, dat is een korting van net geen 100 euro! Gebruik de afhaalbon uit de brief die op 25 juni bij uw Humo zit. Ga naar Standaard Boekhandel of laat uw complete reeks bij uw thuis bezorgen via overschrijving.

BESTEL ONLINE

undefined

null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld

undefined

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234