Humo's Rock Rally 2014: de prijzenpot

, door (svo)

675

Wat kan je winnen? We zetten het even voor je op een rij.

De eerste plaats

De winnaars van Humo's Rock Rally 2014 verdienen in de eerste plaats hun plekje in de indrukwekkende eregalerij. Jawel, naast onder andere School is Cool, Novastar, The Van Jets, Noordkaap en Compact Disk Dummies, de recentste winnaars.

Humo's Rock Rally winnen doe je natuurlijk niet zomaar. Wij hangen daar de nodige toeters en bellen aan vast: interview in Humo, promotionele ondersteuning van de eerste cd en de eerste concertreeks, en ook onze vrienden van Acht staan te popelen om een reportage te maken van de winnaar van Humo's Rock Rally.

En alsof dat nog niet genoeg is, schenkt Humo de winnaar 10.000 euro cash, en werken we samen met de beste partners in muziekland om de winnaars de allerbeste start te geven om hun muzikale droom waar te maken:  de winnaar van Humo's Rock Rally krijgt ook een cheque ter waarde van 10.000 euro, die naar hartelust opgebruikt kan worden bij PRG EML, dé technische partner voor licht, geluid, video en rigging. Met 1000 euro aan instrumentencheques van AB Music en twee dagen speeltijd in de Blackbox-studio in Tildonk weet een beginnende band ook wel wat gedaan. En dan hebben we nog niets gezegd over de bijdrage die SABAM for Culture doet ter waarde van 5000 euro.

De runners-up

De tweede plaats geeft recht op een PRG EML-cheque van 2.500 euro, twee dagen in de Blackbox-studio en een AB Music-cheque ter waarde van 500 euro. De runner-up krijgt van SABAM for Culture een bedrag van 3000 euro om de verdere muziekcarrière uit te bouwen. De vrienden van Acht maken ook over de nummer 2 een mooie reportage en ook in Humo krijgt die flink wat aandacht.

Wie derde wordt, krijgt van SABAM for Culture 2000 euro en wint een PRG EML-cheque van 2.500 euro, twee dagen in de Blackbox-studio en een AB Music-cheque ter waarde van 250 euro.

Humo’s Rock Rally 2014, met de muzikale steun van:

Meer weten over Sabam? Check dit filmpje!

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: