De inschrijvingen voor de 20ste editie van Humo's Rock Rally starten dinsdag 8 september!

54
Humo's Rock Rally 2016

Uit een ongetwijfeld weer rijke oogst zal de jury 100 groepen en artiesten selecteren die tijdens de 10 preselecties vanaf 15 januari 2016 zullen dingen naar een plaatsje in de halve finales, die plaatsvinden op 4 maart in de Trix in Antwerpen en op 6 maart in de Vooruit in Gent.

Op 10 april 2016 valt in de Ancienne Belgique in Brussel de beslissing, en weten we wie achteraan mag aansluiten in het rijtje met onder anderen dEUS, Noordkaap, Evil Superstars, School Is Cool, Mintzkov, The Hickey Underworld, Das Pop, Compact Disk Dummies, Goose, The Van Jets en Novastar - allemaal laureaten voor wie Humo's Rock Rally de eerste stap was naar complete werelddominantie.

Belangrijk  is dat we op 9 april 2016, aan de vooravond van de finale, deze historische 20ste editie op gepaste wijze zullen vieren. De laureaten van alle afgelopen edities wordt gevraagd op hun favoriete bands en songs uit de geschiedenis van Humo’s Rock Rally te stemmen. Dit wordt dan de leidraad van een unieke avond die HUMO gaat samenstellen in de AB, met HUMO’s Rock Rally laureaten als curatoren.

Inschrijven voor Humo’s Rock Rally 2016 kan tot 15 november op humo.be/rockrally

De deelnemers aan Humo’s Rock Rally zullen de komende maanden het beste van zichzelf geven op het podium, op zoek naar de liefde van het publiek en de gouden graal in Humo’s Rock Rally. Een passie die hardware fabrikant Lenovo graag met hen deelt als trotse partner van Vlaanderen’s grootste (rock)talentenjacht.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: