Rap

R-Mind

Programma

9 februari 2018 - Preselectie 7 - Het Depot - Leuven

De mening van de jury

9 februari 2018 - Preselectie 7 - Het Depot - Leuven

R-Mind, echte naam Armin Mola, kwam uit Iran, en dat hebben we geweten. Hij wees er ons in zijn bindteksten herhaaldelijk op, ook al maakte het volgens hem niet uit, want: ‘Iedereen is gelijk.’ Kijk eens aan. Ook in zijn raps vielen er geen gigantische wijsheden te rapen, maar hij amuseerde zich wel, en wist zijn enthousiasme ook af en toe op het publiek over te brengen. En met Dennis van Rewind Productions had hij een dj meegebracht die zich op een podium net zo op zijn gemak voelt als in zijn slaapkamer. De bedoelingen waren er, maar zeggen dat er een van talent overlopend jongmens aan Klaus was verschenen, zou een loopje met de waarheid nemen zijn.

'De bedoelingen waren duidelijker dan bij die rapper van B-Skope'
'De DJ trok meer de aandacht dan de rapper'
'Veel DJ'en was er nochtans niet aan'

Bio

vocals: R-Mind (18)

R-Mind is een veelbelovend MC.

De 16-jarige songwriter is elke dag bezig met zijn passie, namelijk funky en oldschool hiphop. Op zijn goedgekozen beats probeert hij catchy en funky refreinen en teksten te schrijven.

Hij won de Kunstbende-Muziek in Turnhout en palmde het publiek in Turnhout als tijdens de finale moeiteloos in.

Vele freestyle battles heeft hij gewonnen en in Nederland gaat hij regelmatig op de foto met PunchOutBattles-fans.

Armin Mola gaat naar het Lemmensinstituut en is volgend jaar te zien op de nieuwe zondagreeks op één: 'Showtime'. Ook gaat hij gastrollen doen in theaterproducties om zo ook in die wereld te komen. Muziek blijft wel zijn nummer 1.

Website: http://www.facebook.com/AsianRapper

Bekijk het profiel van R-Mind op vi.be »

Gallerij