Rock

Barking At The Mailman

Programma

19 januari 2018 - Preselectie 1 - Nosta - Opwijk

De mening van de jury

19 januari 2018 - Preselectie 1 - Nosta - Opwijk

Barking At The Mailman deed het met riffs uit ‘Rockgitaar voor beginners, vol. 1’ en een zangeres die haar best deed om met wild gezwaai en gezwinde heupbewegingen het publiek mee te krijgen, wat handig de aandacht afleidde van hun songs.

'Nog iemand aan 'What's Up' van 4 Non Blondes moeten denken?'
'Goeie zangeres'
'Hmm, ik vond dat het veelal bij schreeuwen bleef'

Bio

vocals: Raissa Peeters (30)

guitars: Sven Huwé (40)

bass: Bart Van der Haegen (37)

drums: Koen Denie (41)

guitars: Tim Vandenberghe (39)

November 2014. In het Gentse stopt abrupt het aardse leven van muzikaal en literair rockicoon Luc De Vos.
De radio speelt Black & Blue waarbij Mike Snow zingt: "Anything we should know about your change ? How long has it been, shall we get into it again ? Excuse, our disgrace we've had no time to paint the place. The dog is always barking at the mailman."

Het was dat toevallige moment dat deze Barkers elkaar tegen het lijf liepen. De muzikale chemie scheen ook meteen juist te zitten, want op vrij korte tijd ontstonden de eerste eigen nummers. Begin april 2015 kwam de eerste try-out voor een live publiek en die werd danig fel gesmaakt dat de optredens aan een strak tempo mekaar opvolgden. Inmiddels is hun eerste (demo) EP cd uitgebracht, wonnen ze een aantal rockrally's en mochten ze hierdoor een aantal grote podia bestijgen.

Barking at the Mailman is een vijfkoppige band, geleid door een enthousiaste zangeres die men soms de Vlaamse Skin noemt en die van het publiek (tijdelijk) HAAR publiek maakt. Ze maken stevige catchy rocksongs en iedere show is gegarandeerd een feestje.

Hou je klaar voor een lekker potje rocken, en ook al ken je de songs misschien niet (of beter NOG niet) - wedden dat je meedanst?

Website: http://www.barkingatthemailman.com

Bekijk het profiel van Barking At The Mailman op vi.be »

Gallerij