Dimensions Croatia

29 augustus - 2 september 2018
Fort Punta Christo, Kroatië

Dimensions is met zijn perfecte sound systems hét festival om te genieten van het beste van techno, house, drum & bass en andere elektronische geneugden. Relax overdag op het strand met het live jazz muziek of geniet van één van de vele bootfeestjes op de Adriatische zee met sommige van jouw favoriete DJ’s.

Line-up: Kraftwerk 3-D, Moodymann, Alex T, Ploy, Volprutus, Harri Pepper, Bonobo, Sonja Moonear, Shy One, Hunee, Harri Pepper, Batu en vele meer.

Vul uw gegevens in en win:

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door De Persgroep Publishing nv, Brusselsesteenweg 347, 1730 Kobbegem (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang als uitgever verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor direct marketingdoeleinden, zowel op papier als elektronisch, in dit laatste geval voor aan deze wedstrijd gelijkaardige diensten. Uw gegevens kunnen overgemaakt worden aan onze partners waarmee wij samenwerken in het kader van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig in het kader van bovenstaande doeleinden. U hebt het recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid. U kan bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.