Dranouter

3 - 5 augustus 2018
Dranouter

Festival Dranouter is traditioneel het eerste volledige weekend van augustus. Het is in zijn genre het grootste festival van Europa en plaatse in het verleden namen als Elvis Costello, Nick Cave, Patti Smith, Lou Reed, Mark Lanegan, Agnes Obel, Calexico, Absynthe Minded op het podium.

Line-up: Absynthe Minded, ‘t Hof van Commerce, Passenger, Intergalactic Lovers, Gogol Bordello, Angèle, Milow, Selah Sue, Elephant Sessions, Jake Morley, Brihang, Hannelore Bedert en menig meer schoon volk.

Vul uw gegevens in en win:

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door De Persgroep Publishing nv, Brusselsesteenweg 347, 1730 Kobbegem (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang als uitgever verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor direct marketingdoeleinden, zowel op papier als elektronisch, in dit laatste geval voor aan deze wedstrijd gelijkaardige diensten. Uw gegevens kunnen overgemaakt worden aan onze partners waarmee wij samenwerken in het kader van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig in het kader van bovenstaande doeleinden. U hebt het recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid. U kan bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.