Sziget

8 - 15 augustus 2018
Budapest, Hongarije

Het Óbuda-eiland in het bruisende stadscentrum van Boedapest wordt van 8 tot 15 augustus omgetoverd tot magisch muziekeiland. Met ruim 60 podia en een uitgebreide randprogrammering creëert Sziget zeven dagen lang de ideale miniwereld aan de Donau: The Island of Freedom.

Line-up: Artic Monkeys, Dua Lipa, Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Shawn Mendes, Liam Gallagher, Bastille, Lykke Li, Stormzy, Parov Stelar, The War on Drugs, The Kooks, Nick Murphy en vele meer.

Vul uw gegevens in en win:

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door De Persgroep Publishing nv, Brusselsesteenweg 347, 1730 Kobbegem (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang als uitgever verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor direct marketingdoeleinden, zowel op papier als elektronisch, in dit laatste geval voor aan deze wedstrijd gelijkaardige diensten. Uw gegevens kunnen overgemaakt worden aan onze partners waarmee wij samenwerken in het kader van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig in het kader van bovenstaande doeleinden. U hebt het recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid. U kan bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.