Reggae Geel

3 - 5 augustus 2018
Geel

Ontstaan als een openluchtreggaefuif in 1978 maar intussen uitgegroeid als het bekendste reggaefestival van het land is Reggae Geel het festival voor liefhebbers van live Reggae muziek en een fantastisch chille sfeer.

Line-up: Romain Virgo, Shabba Ranks, Fyahkin, Stonebwoy, Kabaka Pyramid, Ras Digby, Cocoa Tea, Anthony B, Zamunda, Sentinel, Havana Meets Kingston en meer.

Vul uw gegevens in en win:

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door De Persgroep Publishing nv, Brusselsesteenweg 347, 1730 Kobbegem (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang als uitgever verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor direct marketingdoeleinden, zowel op papier als elektronisch, in dit laatste geval voor aan deze wedstrijd gelijkaardige diensten. Uw gegevens kunnen overgemaakt worden aan onze partners waarmee wij samenwerken in het kader van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig in het kader van bovenstaande doeleinden. U hebt het recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid. U kan bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.