Linkerwoofer

3 - 4 augustus 2018
Linkeroever, Antwerpen

Linkerwoofer is een pop- en rockfestival met een mix van Belgische artiesten, dat elk jaar plaatsvindt op de Antwerpse Linkeroever. Het festival vindt sinds 2007 plaats op het maritieme openluchtmuseum ten noorden van de Sint-Annatunnel.

Line-up: Millionaire, Kraantje Pappie, Gruppo Di Pawlowski, The Van Jets, discobaar A Moeder, Warhaus, Kapitein Winokio en menig meer.

Vul uw gegevens in en win:

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door De Persgroep Publishing nv, Brusselsesteenweg 347, 1730 Kobbegem (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang als uitgever verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor direct marketingdoeleinden, zowel op papier als elektronisch, in dit laatste geval voor aan deze wedstrijd gelijkaardige diensten. Uw gegevens kunnen overgemaakt worden aan onze partners waarmee wij samenwerken in het kader van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig in het kader van bovenstaande doeleinden. U hebt het recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid. U kan bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.