Nieuw programmaschema Studio Brussel

, door (fds)

1
stubru

'Sam & Roos staan op': presentatoren Sam De Bruyn en Roos Van Acker nemen het ochtendblok voor hun rekening tijdens de maand juni (maandag tot vrijdag van 6 tot 9 uur).

'Studio Sport'Linde Merckpoel en Stijn Vlaeminck werpen samen een blik op de sportactualiteit (maandag tot vrijdag van 12 tot 13 uur).

'Blok Party': van maandag 4 juni tot en met donderdag 21 juni presenteren Lisa Smolders en Stijn Van de Voorde een interactief studentenprogramma om de blokperiode te verlichten. Het programma wordt ook uitgezonden op OP12 (maandag tot donderdag, 22 tot 24 uur).

'Planet of Sound': van juni tot eind augustus presenteert Stijn Van de Voorde op zondagmiddag een muzikaal reisprogramma (zondag van 12 tot 13 uur).
 

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan