Humo's tv-parcours du jour:
dé 5 niet te missen programma's van 7 april

, door (kve)

8

☛ Mag ik u kussen? (Eén, 21.25)

De strijd om de muilwisselbeker gaat deze keer tussen presentator/schrijver Stijn Van de Voorde, presentator/comedian Adriaan Van den Hoof en, bij aanvang van het seizoen althans, niet-BV Vincent Valckx. Het is al de derde keer dat die laatste mee aanschuift aan het versierbuffet, voorlopg zonder uiteindelijk topscorer van dienst te worden. Prooi van de dag: Olga Leyers, zus van Ella, Alea, Anja, Emma, Ilona, Esra en Elvira, en dochter van Jana.

 

☛ Vermist (VIER, 21.25)

Allerlaatste aflevering van de misdaadreeks over de Cel Vermiste Personen. Ons favoriete scenario: iedereen van de Cel verdwijnt op mysterieuze wijze en er blijft niemand over om hen op te sporen.  Wederom onze excuses als dit werkelijk het scenario blijkt te zijn en we de fun lichtjes hebben doen euhm... verdwijnen.

 

☛ How to Stay Young (BBC, 22.00)

In het eerste deel van een tweedelig onderzoek over het verwerven van eeuwige jeugd, bestuderen Angela Rippon en Dr. Chris van Tulleken hoe je je lichaam net iets langer kunt later meegaan. Om te kunnen werken tot je 75ste en hopelijk toch nog twee jaar van je pensioen te kunnen genieten, dus. Volgende week bekijken ze hoe je je brein kan trainen om zo jouw plan Gods lichtjes om te buigen. Een klein ideetje onzertwege: stoppen met in God geloven?

 

☛ Wilfred: seizoen 3 (2BE, 23.55)

De serie over de ietwat wereldvreemde Ryan (Elija Wood) die de hond van de buren als volwassen man in hondenpak én als zijn beste vriend ziet, is niet voor iedereen weggelegd. Naast enkele rake bespiegelingen over het leven swingt de kringspiersamentrekkende platvloersheid regelmatig de pan uit. Maar hey, wat had u dan verwacht van een volwassen versie van Samson & Gert?

 

☛  In de categorie 'raden we zo hard aan dat er een aparte tv-tip voor geschreven werd':

'Alors on danse' (Eén, 20.35): Bedrijven die hun werknemers dichter naar elkaar laten toegroeien d.m.v. dans, een nobel initatief van Ish. Al moeten we er eerlijkheidshalve wel bijzeggen dat als die mens, hoe veel respect en sympathie wer er ook voor mogen voelen, hier ooit door de deur van de redactie stapt, wij de eerste zullen zijn om onszelf meteen te defenestreren.
Lees hier het interview met schrijvend choreograaf, tevens bezieler van het programma, Ish.

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: