Sharp Objects

TIP
Canvas|

Amerikaanse misdaadserie over een journaliste die terugkeert naar haar geboortestad om er verslag te doen van een gewelddadige moord
(2018, USA, 60 min)

HD

Journaliste Camille Preaker wordt naar haar thuishaven Wind Gap gestuurd om een reportage te maken over twee vermiste meisjes van wie er eentje dood teruggevonden is. De opdracht brengt haar weer samen met haar overbezorgde moeder, haar stiefvader en halfzus Amma, waardoor ze weer geconfronteerd wordt met traumatische herinneringen uit haar jeugd, zoals de dood van haar jongere zus Marian. Gekweld door haar verleden zoekt Camille troost in de drank. Ze voegt zich bij rechercheur Richard Wills en hoofdcommissaris Vickery, die proberen te achterhalen wat er is gebeurd met het laatste vermiste meisje.

Waarom kijken?

Nieuwe pyschologische thrillerserie over een vrouwelijke reporter - opvallend kwetsbaar en donker neergezet door Amy Adams - die geconfronteerd wordt met enkele demonen uit haar verleden. Wordt vaak in één adem genoemd met die andere HBO-toppers 'Big Little Lies' en 'True Detective'.

Credits

Amy Adams (Camille Preaker)
April Brinson (Jodes)
Violet Brinson (Kelsey)
Patricia Clarkson (Adora Crellin)
Matt Craven (Vickery)
Marti Noxon (regisseur)

Vanish
Seizoen 1, aflevering 1 van 8