Tot op de Graat
2010

Tot op de Graat

Seizoen 1 aflevering 18/40Tarbot

Herhaling
20 minSerie, Culinair Magazine

In deze aflevering gaat Johan Segers letterlijk op zijn knieën voor de koning van de zee, de tarbot. Zoals steeds laat de chef zien hoe je de vis moet schoonmaken en deze keer haalt Johan de grote middelen boven. Met behulp van een zaag snijdt de chef uit de gigantische tarbot een mooie moot, die hij pocheert en afwerkt met een mousselinesaus. Zo wordt de zuivere smaak van de tarbot perfect ondersteund door de fijne smaak van de zachte saus.

Johan Segers gaat letterlijk op zijn knieën voor de koning van de zee, de tarbot. Zoals steeds laat de chef zien hoe je de vis moet schoonmaken en deze keer haalt Johan de grote middelen boven. Met behulp van een zaag snijdt de chef uit de gigantische tarbot een mooie moot, die hij pocheert en afwerkt met een mousselinesaus. Zo wordt de zuivere smaak van de tarbot perfect ondersteund door de fijne smaak van de zachte saus.

Kijken

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234