Special: Skywire live with Nik Wallenda

26
wallenda

Wallenda haalde vorig jaar al een soortgelijke stunt uit toen hij als eerste de Niagarawatervallen overstak. De 34-jarige waaghals gebruikte daar wel een veiligheidskoord, maar nu mag hij het tot zijn grote vreugde zonder doen van Discovery Channel.

Nik Wallenda «Eigenlijk had ik die stunt bij de Niagarawatervallen ook al zonder beveiliging willen doen. Maar dat mocht niet van de grote baas van ABC, de zender die die stunt zou uitzenden. Hij had vlak voor de opnames beelden onder ogen gekregen van een koordwandeling die ik een week eerder had gemaakt. Ik had toen halverwege gedaan alsof ik mijn evenwicht verloor, om een beetje met het publiek te dollen. Maar die man dacht dat ik écht bijna gevallen was en wilde niet meer meewerken als ik geen beveiliging zou dragen. Flauw, hè?»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan