Reality: The Sky Is the Limit

, door (nj)

23
sky

Peter Boeckx «Voor ‘The Sky Is the Limit’ ben ik niet zomaar op zoek gegaan naar mensen die een groot fortuin bij mekaar hadden gesprokkeld. Ik wilde een feelgoodreeks maken, en dus zocht ik excentrieke, flamboyante persoonlijkheden. Neem nu Jan Kriekels, de CEO van radiatorenproducent Jaga. Kriekels (vorig jaar nog te bewonderen in het Eén-programma ‘Topstarter’, red.) woont in Diepenbeek, in een villa in de vorm van een boot. Op een goeie morgen staat hij op en zegt: ‘Tiens, als ik mijn tuin nu eens afgraaf en er een natuurlijk zwembad van maak? Dan ligt mijn boothuis in het water!’ Op zich al een behoorlijk maf idee natuurlijk, maar Kriekels gaat nog verder: hij wil dat zijn zwembad de vorm heeft van een vagina, én dat het zichtbaar is vanuit de ruimte – de kostprijs doet er niet toe. Enfin, dat zwembadverhaal heb ik kunnen volgen van de eerste graafwerken tot en met het uiteindelijke resultaat, dat – het moet gezegd – werkelijk adembenemend is.»

'En toch blijven het Vlamingen'

HUMO Heb je Kriekels gevraagd waaróm zijn zwembad de vorm van een vagina moest hebben?

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan