Magazine: Dieren in nesten

, door (nj)

11
Magazine: Dieren in nesten

 Chris Dusauchoit is een ster, let’s face it, en omdat men zijn sterren moet soigneren, is Chris voor het nieuwe seizoen van ‘Dieren in nesten’ helemaal naar de andere kant van de wereld mogen vliegen om er een lang gekoesterde jongensdroom in vervulling te laten gaan. Chris?

Chris Dusauchoit «Ik heb drie weken in India verbleven om er een echte Bengaalse tijger te zien. Nu, je hebt in India wel enkele Beekse Bergen-achtige parken waar je binnenrijdt en met 100 procent zekerheid binnen de tien minuten een Bengaalse tijger spot, maar dat vond ik te simpel. Ik wou een wilde Bengaalse tijger in zijn eigen habitat zien; eentje die niet gevoederd wordt, maar nog jaagt. Qua locatie zaten we alleszins goed: we verbleven in Kasiranga, het reservaat met de grootste dichtheid aan Bengaalse tijgers ter wereld – er zitten er meer dan honderd. Het wemelde er ook van de Indische neushoorns, wat op zich mooi meegenomen was: we weten uit ervaring dat het wel geweldig stom zou zijn om, wanneer je op zoek bent naar één welbepaald beest, alle andere beesten die voor je camera voorbijwandelen straal te negeren.»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan