Het vizier van Chris Dusauchoit

Deel
vb

Tracey Breaks the News

BBC 1, vrijdag 23 juni, 22.30

Mensen kennen Tracey Ullman wellicht vooral als zangeres, maar ze is een geweldige comédienne en een schitterend imitator. Van Judi Dench onder meer, die zich onlangs bij een show nog voorstelde als ‘Hi, I’m Tracey Ullman’. In deze special doet ze Angela Merkel en voor het eerst Theresa May.

Maigret: Night at the Crossroads

BBC First, zaterdag 24 juni, 21.00

Ik heb Rowan Atkinson ooit ontmoet: heel bescheiden, aardige man. Toen ik hoorde dat hij Maigret zou spelen, dacht ik dat dat nooit zou lukken, maar hij komt er ongelooflijk mee weg: hij laat je zowel Mr. Bean als de andere Maigret-vertolkers vergeten. Straf.

David Attenborough’s Great Barrier Reef

Canvas, donderdag 29 juni, 22.05

In 1957 is Attenborough voor de BBC gaan duiken in het Groot Barrièrerif, 60 jaar later maakte hij deze wondermooie driedelige serie. Alleen jammer dat ze bij Canvas het commentaar dubben: alle respect voor Vic De Wachter, maar het is Attenborough niet, hè?

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan