De documentaires die u deze week graag informeren (van 21 tot 27 juli)

, door (kt)

2

Amy

Canvas, zat. 22 juli, 22.40

MUZIEK Hartverscheurende inkijk in het met drank, drugs en foute beslissingen gelardeerde leven van zangeres Amy Winehouse, die in 2011 voor eeuwig in rehab ging. Kreeg in 2016 een Oscar voor de Beste Documentaire.

Marlène Dietrich, le crépuscule d’un ange

Canvas, zon. 23 juli, 23.30

MUZIEK Tot haar overlijden in 1992 woonde de Berlijnse überdiva Marlene Dietrich als een halve kluizenaar in een Parijs appartement. Schaarse intimi halen herinneringen uit die periode op.

Biggest Superyachts

Canvas, maa. 24 juli, 21.55

ACTUA Een blik achter de gouden schermen van Sunseeker, een Engels bedrijf dat luxejachten voor de allerrijksten bouwt. Op de website is het vergeefs speuren naar de koopjeshoek.

When the Guns Go Silent

NPO 2, din. 25 juli, 22.40

ACTUA Na vijftig jaar strijd ondertekenden het Colombiaanse leger en guerrillabeweging FARC vorig jaar een bestand. Documaakster Natalia Orozco registreerde de onderhandelingen.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan