'United Shades of America': leven in het diverse Amerika van vandaag

, door (sw)

32

United Shades of America

Canvas, maandag 7 augustus, 20.20

ACTUA Geen tv-zender die er vaker door Donald Trump van beschuldigd wordt fake news te brengen dan CNN, maar laat dat er u niet van weerhouden om volgende week ‘United Shades of America’ mee te pikken. In deze reportagereeks – die vorig najaar ook al op de Nederlandse tv te zien was – gaat CNN-journalist W. Kamau Bell praten met mensen van alle standen en rassen, in een poging om een beeld te schetsen van hoe het is om in het Amerika van vandaag te leven. Zijn gesprekspartners zijn heel divers – in de eerste aflevering trekt hij naar enkele Ku Klux Klan-leden, maar hij gaat later evengoed onderzoeken hoe het is om in het uiterste noorden van Alaska te wonen – maar Bell treedt iedereen zonder vooroordelen tegemoet. Canvas zendt op vijf opeenvolgende avonden vijf van de zeven afleveringen uit het eerste seizoen uit, dat dateert van voor de presidentsverkiezingen.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan