null Beeld VTM
Beeld VTM

tv-tips'Blind getrouwd'

‘Davy kan misschien beter muzieksamensteller bij VTM worden.’ Humo’s huwelijkswatcher voorspelt ‘Blind getrouwd’!

Stefaan Werbrouck

Voor Veerle en Sven zit het er intussen op – of beter gezegd: het zat er al op nadat Sven tijdens de fotoshoot de zin ‘U mag de bruid kussen’ iets te enthousiast interpreteerde – maar voor de drie andere koppels uit ‘Blind getrouwd’ is het moment van de waarheid aangebroken. Zij moeten in de komende afleveringen beslissen of ze getrouwd willen blijven dan wel stilletjes een punt zetten achter de verbintenis. Hoog tijd dus voor een pronostiek die, net zoals de vaccinatiestrategie van de overheid, geheel op het gevoel en met de natte vinger is samengesteld.

CANDICE & MARIJN

To Binkom or not to Binkom? Dat is zowat de enige vraag die het succeskoppel van dit seizoen nog moet beantwoorden. Tijdens de huwelijksceremonie sprongen de vonken tussen Candice en Marijn al vrolijk over, daarna werden ze het eerste duo uit de ‘Blind getrouwd’-geschiedenis dat op reis met elkaar het bed indook, en ook het samenwonen wierp nauwelijks noemenswaardige obstakels op. Dat ‘Candijn’ getrouwd zal blijven, is dus een zekerheid, alleen moeten de twee nog uitzoeken waar ze zich definitief willen vestigen: zij heeft haar hart verpand aan Beveren-Waas (en wie kan dát nu niet begrijpen?), hij heeft een innige, licht verontrustende relatie met het Vlaams-Brabantse Binkom, en geen van beiden ziet verhuizen echt zitten.

Slaagkans: 95 procent

Marijn & Candice Beeld VTM
Marijn & CandiceBeeld VTM

NATHALIE & DENNIS

Beige is veruit de meest voorkomende kleur in de garderobe van Nathalie en ook de beste omschrijving van dit duo, dat nooit uit de schaduw is geraakt van de echte ster in hun relatie: Bompa Rots. Goede wil was er nochtans in overvloed en langs de kant van Dennis ontbrak het ook niet aan gevoelens, in die mate dat de frustratie bij hem af en toe de bovenhand haalde en op huwelijksreis een duikbril al eens het gelag moest betalen. Maar de passie die er bij Candice en Marijn zo overvloedig is, lijkt hier geheel afwezig: niet voor niets kregen de twee tijdens de retraite van de andere koppels te horen dat ze ‘zoveel rust uitstralen’. De kans dat Nathalie en Dennis er na vijf weken huwelijk de stop uittrekken, is klein, maar als het vuur daarna niet ontbrandt, zien we het toch niet meer goed komen.

Slaagkans: 50 procent

 Dennis & Nathalie Beeld VTM
Dennis & NathalieBeeld VTM

HANNE & DAVY

Wacht, eerst even ‘The Sound of Silence’ opleggen om goed mee te geven wat we eigenlijk willen zeggen. Bij de start van ‘Blind getrouwd’ leken Hanne en Davy, twee rustige, licht onzekere mensen, nog een uitstekende match, maar al snel liep het mis. Davy toonde zich tijdens de huwelijksreis geslotener dan een oester met smetvrees en gaf enkel via liedjes aan wat hij wilde zeggen – als het niet lukt, kan de man nog altijd solliciteren voor een job als muzieksamensteller bij VTM – en Hanne ging ervan uit dat ze hem open kon krijgen door zo vaak mogelijk aan te geven hoezeer ze zich aan hem ergerde. Gevolg: Davy klapte zo mogelijk nog meer dicht, de stiltes gingen van ongemakkelijk over pijnlijk naar onuitstaanbaar, en Hanne ontdekte dat er weinig ergers bestaat dan je eenzaam te voelen in het bijzijn van iemand anders. Tijdens de recentste aflevering was er een kleine doorbraak toen Davy hun relatie moest samenvatten in een kijkdoos en plotseling meer vertelde dan de afgelopen weken samen, maar het lijkt toch te laat om dit nog te redden.

Slaagkans: 30 procent

Blind Getrouwd; seizoen 6, aflevering 7 op zondag 28 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Hanne & Davy Beeld VTM
Blind Getrouwd; seizoen 6, aflevering 7 op zondag 28 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Hanne & DavyBeeld VTM

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234