Undercover  Beeld © VRT – NyklyN
UndercoverBeeld © VRT – NyklyN

tv-tips

Dit mag u vanavond niet missen op televisie (zondag 21 november)

Omdat ook uw zittend gat onderhouden moet worden, gidst Humo u elke dag door het aanbod op het kleine en middelgrote scherm.

Redactie

‘Undercover’

Vanavond begint alweer het derde seizoen van de wereldwijde populaire politieserie met Tom ‘Bob Lemmens’ Waes. In dit seizoen moet Lemmens samenwerken met zijn grote vijand uit het eerste seizoen, drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers), teneinde een Turks xtc-netwerk op te rollen. Kom alvast in de stemming met ons dubbelinterview met Lammers en Waes.

Om 20.40 uur op Eén

‘Valentin, son of Europe’

Valentin was een lijmsnuivende rioolrat in Boekarest toen hij op z’n 14de geadopteerd werd door een Belgisch gezin. Hij ontsnapte zo aan een leven vol drank en drugs, maar echt voor de wind gaat het hem vandaag nu ook weer niet.

Om 22.45 uur op Canvas

VALENTIN, SON OF EUROPE Beeld rv
VALENTIN, SON OF EUROPEBeeld rv

‘The Avengers’

Hoewel latere Avengers-films ‘Endgame’ en ‘Infinity War’ beslist op een hoger niveau staan dan deze allereerste, hebben wij een beetje heimwee naar de tijd dat het hoofdkwartier van de Avengers nog niet onder de voeten werd gelopen en dat het team slechts bestond uit zes of zeven kernleden. Onder wie Tony Stark en Bruce Banner, die – wanneer ze niet tegen de onnavolgbare Loki staan te vechten - elkaar voortdurend zitten te jennen: zalig.

Om 20.30 uur op VTM 2

‘Code van Coppens’

Deze week hebben de broertjes Coppens hun escaperoom in het thema van de nonnenschool gestoken. De bv’s van dienst lijken ons niet bepaald heilige boontjes, dus geen wonder dat ze willen ontsnappen: An Lemmens met Ann Van Elsen, en Guga Baùl met, jawel, Conner Rousseau.

Om 19.50 uur op VTM

‘She’s Lost in Music’

In de driedelige docureeks ‘She’s Lost in Music’ volgt Isolde Lasoen, Vlaanderens bekendste drumster, zes jonge en bijzondere Belgische artiestes. Met in deze tweede aflevering Stefanie Mannaerts (Brutus) & Justine Bourgeus (Tsar B).

Om 21 uur op Canvas

She's Lost in Music -  Stefanie Mannaerts en Justine Bourgeus Beeld VRT
She's Lost in Music - Stefanie Mannaerts en Justine BourgeusBeeld VRT

Meer kijktips? Check humo.be/gids

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234