De Mol Beeld Humo
De MolBeeld Humo

Mollenjagers: Joris Hessels, Celine Van Ouytsel, Pedro Elias & Astrid Stockman

‘Welk wetboek bepaalt dat er maar één mol mag zijn? Dit jaar zijn het er dríé!’

In het gemütliche Duitsland host nu al enkele weken een bont allegaartje rond: een groep die intussen bestaat uit vier kandidaten, één Philip en één mol, zich samen plooiend naar de rare grillen van Gilles De Coster. Wie hulp kan gebruiken bij het ontmaskeren van de mol: Telenet stelde een Overlegcomité samen met zes bekende Molloten, en Humo vroeg van dat verlichte panel alvast Celine Van Ouytsel, Astrid Stockman, Joris Hessels en helaas ook Pedro Elias om diepe inzichten.

Vincent Van Peer

JORIS HESSELS

‘Rodehond voor Gilles’

De leden van het Overleg­comité worden door Telenet voorgesteld als bijvoorbeeld ‘komiek Bart Cannaerts’, ‘actrice Leen Dendievel’ en ‘presentator Pedro Elias’. De kopman van deze eerbiedwaardige ­equipe krijgt een lauwerkrans van een ere­titel: ‘tv-persoonlijkheid Joris Hessels’.

JORIS HESSELS (lacht luid) «De woorden waren op! Maar wel prachtig, een ‘tv-persoonlijkheid’: ik voel mij opeens de Luc Appermont van mijn generatie. Van mij hadden ze het ook gerust op ‘onhandigaard’ mogen houden.»

HUMO Je neemt je taak duidelijk au sérieux. Eén van de eerste dingen die je zei in het Overlegcomité was: ‘Celine, ik wil jouw nummer hebben.’

HESSELS (lacht) «Dat is niet gelukt, helaas! Celine is een zeer toffe mollenjager: ze heeft veel humor, kan het goed uitleggen én neemt het spel serieus. Als eerbiedwaardige tv-persoonlijkheid doe ik dat uiteraard ook.»

Joris Hessels: ‘Ik kan het met volle overtuiging zeggen: de mol moet en zal Sven zijn.’ Beeld SBS Belgium
Joris Hessels: ‘Ik kan het met volle overtuiging zeggen: de mol moet en zal Sven zijn.’Beeld SBS Belgium

HUMO Wanneer is jouw ‘De mol’-liefhebberij tot volle wasdom gekomen?

HESSELS «In het prille ­begin: in 1998, toen – ik weet het nog goed – Magda Ral de mol was. Het zag er toen al fenomenaal uit – in plaats van drones werkten ze met ­échte helikoptershots – en sindsdien is het alleen maar spectaculairder geworden. Ik heb álle reeksen gezien, en ik mag ook met de nodige trots zeggen dat ik het bij welgeteld twee edities van in het begin bij het juiste eind had: Eline en Pieter heb ik eigenhandig ontmaskerd.

»Ik wil ook even geheel wille­keurig deze ­sollicitatie de wereld insturen: mocht Gilles De Coster ooit – en ik wens het hem slechts zeer zelden toe – rodehond of een ­andere niet nader te ­bepalen ziekte oplopen, dan ben ik altijd bereid om het ­volle gewicht van mijn tv-persoonlijkheid in de schaal te werpen en hem te vervangen als presentator. Al moet ik toegeven: ik zou wel erg vaak met de kandidaten gaan ­leuteren.»

De mol Beeld Play
De molBeeld Play

HUMO Je weet dat er over de presentator van ‘De mol’ een zeker air van mysterie moet hangen?

HESSELS «Aan mij plakt geen grámmetje mysterie, vrees ik: ik zal mijn sollicitatie dus maar schoorvoetend in­­trekken. Jammer!»

HUMO Wat fascineert je zo aan het programma?

HESSELS «De opdrachten, de beeldvoering... De groepsdynamiek wordt bovendien prachtig gecultiveerd: je zit niet te kijken naar harde, manipulatieve trash tv, maar eerder naar een opwindende actiefilm, waarin de mensen gewoon ménsen mogen blijven. En je wilt weten wie het gedaan heeft: ‘De mol’ is eigenlijk een perfecte mix tussen reality die zichzelf niet al te serieus neemt en een goede detectivethriller.»

Joris Hessels: ‘Dat Jens, nadat hij als één van de tien door de selectieprocedure was geraakt, tóch niet mee mocht naar Duitsland: dat is toch on­­besuisd inhakken op die mens zijn gevoelens?’ Beeld Play4
Joris Hessels: ‘Dat Jens, nadat hij als één van de tien door de selectieprocedure was geraakt, tóch niet mee mocht naar Duitsland: dat is toch on­­besuisd inhakken op die mens zijn gevoelens?’Beeld Play4

HUMO In één van de eerste seizoenen werd er af en toe hevig op elkaar geroepen door de kandidaten, maar de makers beslisten om die beelden niet te gebruiken. Het draait daar niet om in ‘De mol’.

HESSELS «Terwijl ze bij pakweg ‘Temptation Island’ afleveringen aan een stuk léven van zulke conflicten. Net daarom vind ik de opdrachten die wél tot doel hebben om op psychologisch vlak eens ferm met de kandidaten hun voeten te spelen, de minste. Het spel met de rode knop in de Koude Oorlog-bunker bijvoorbeeld, waarbij twee groepen voor elkaars eliminatie moesten zorgen: daarbij wordt mijn empathische geest té hard geprikkeld en gaat mijn haar rechtop staan. Kandidaten die fars doen tegen elkaar, ik kan daar niet goed tegen.»

HUMO Dat doet vermoeden dat jij een redelijk waardeloze kandidaat dan wel mol zou zijn.

HESSELS (lacht) «Dat voel je perfect aan. Ik zou het echt niet kunnen. En het feit dat die mensen allemaal iets té bewust met het spelletje bezig zijn, vind ik soms zelfs een minpunt. Kandidaten die volop voor de groep gaan, liggen er meestal snel uit. Die arme Noah heb ik dit seizoen bijvoorbeeld nooit verdacht. De blik die hij had toen hij zijn helm afdeed, nadat hij het plaatsje van Jens had afgesnoept: die hartverscheurende mix van ‘yes, ik ben erbij!’ en ‘sorry dat ik hier sta!’ kon je nooit acteren.

»Eigenlijk is het ­spelletje vaak meedogenloos, hè? Neem nu Jens, die uiteindelijk, nadat hij als één van de tien door de selectieprocedure was geraakt, tóch niet mee mocht naar Duitsland: dat is toch on­­besuisd inhakken op die mens zijn gevoelens? Dat staat haaks op de manier waarop ik in het leven sta. En tóch vinden de makers daar altijd weer een evenwicht in, en blijf ik dolgraag kijken.»

HUMO Hoe ga jij naar de mol op zoek? Ben jij de man van de grote theorieën of moet jij het hebben van menselijk inzicht?

HESSELS «Eerder van koppigheid. In het begin van elk seizoen zal er altijd wel één of ander detail zijn dat me opvalt en dat me mijn hoofdverdachte oplevert. En tot die mens onvermijdelijk afvalt, blijf ik bij die keuze. Zo kan ik nu ook met volle overtuiging zeggen: de mol moet en zal Sven zijn.»

HUMO Proficiat: daarin staat zo goed als niemand je bij.

HESSELS «Ik vóél dat niemand mij steunt: niet in het Overlegcomité, maar ook niet thuis of bij vrienden. En toch volhard ik in de boosheid. Wat me op zijn spoor heeft gebracht: in het begin moest hij de ingrediënten van een Long Island iced tea opnoemen, en daar bakte hij – als horeca-­eigenaar – niks van. Zeg nu zelf: dat kan toch niet? Ik had bovendien op voorhand het idee dat de mol dit jaar een man zou zijn, die ook nog eens met de voeten vooruit zou spelen: dat ís Sven, hè?»

HUMO Mag ik je eraan herinneren dat je vorig jaar met dezelfde stelligheid Jolien naar voren schoof?

HESSELS «Schaamtelijk, hè (lacht). Maar ja, zo ben ik. Nog even: mocht ’t Philip zijn, dan vind ik hem wel de slechtste mol ever. Zo’n onhandige, overduidelijk saboterende sjarel. Noteer het: zijn molschap zou ik een aanfluiting vinden voor de geschiedenis van het programma.»

HUMO Ik vind jou toch een betere tv-persoonlijkheid dan mollenjager.

HESSELS (lacht) «Waarvoor dank. Mocht ik als bij wonder tóch op het juiste spoor zitten met Sven, mag ik dan alsnog aan jou het nummer van ­Celine vragen? Dan zou ik haar toch graag zélf over mijn genialiteit vertellen.»

CELINE VAN OUYTSEL

‘Mensen misleiden, já!’

De mol is blind, net als de liefde, maar als dat ­beestje zou weten wie hem dit seizoen najaagt, dan zou hij toch eens stoppen met graven en om­kijken: onder de speurders bevindt zich Celine Van Ouytsel, sinds kort Miss België af.

Celine Van Ouytsel: ‘Mocht er ooit een BV-editie van ‘De mol’ komen, ik schrijf mij dí-rect in.’ Beeld RV
Celine Van Ouytsel: ‘Mocht er ooit een BV-editie van ‘De mol’ komen, ik schrijf mij dí-rect in.’Beeld RV

CELINE VAN OUYTSEL «Maar dat is niet erg: het was tijd. En de mol vinden is geen eenvoudige taak: ik moet er natuurlijk ál mijn aandacht aan kunnen besteden.»

HUMO Je bent geboren in 1997...

VAN OUYTSEL «1996!»

HUMO Dan is Wikipedia fout.

VAN OUYTSEL «Zwijg stil: er staat ook dat mijn verjaardag valt op 11 januari, terwijl dat bij mijn weten toch nog altijd 11 oktober is. Ik heb het al een paar keer proberen aan te ­passen, maar dat bleek ik niet te mogen: mijn informatie klopte niet (lacht).»

HUMO Alleszins kwam je pas piepen twee jaar vóór ‘De mol’ voor het eerst op de buis kwam. Ik neem aan dat jij je daar relatief weinig van her­­­innert?

VAN OUYTSEL «Zeg gerust: niets. Ik ken ‘De mol’ maar van de reboot, die op de buis kwam toen ik nog rechten ­studeerde. Mijn vriendin en ik waren er heilig van overtuigd dat de mol iedereen kon zijn, behálve ­Gilles Van ­Bouwel. Zijn ontmaskering vond ik al meteen een machtig moment.

»Het programma sleepte mij mee omdat het méér was dan een spelletje: je werd als kijker meegetrokken in een bijna interactieve zoektocht, met gekke proeven en een leuke mix van interessante én mooie mensen. Mocht er ooit een BV-editie van ‘De mol’ komen, ik schrijf mij dí-rect in.»

HUMO Ik verdenk jou ervan dat je weleens een aflevering twee keer durft te bekijken.

VAN OUYTSEL «O ja, ik ben fanatiek, hoor. Ik hoop dat ik het mysterie dit jaar effectief eens kan oplossen, want dat is me tot nu toe nooit gelukt (lacht). Maar ik blijf een ­grote optimist: dit jaar moet en zal mijn jaar worden.»

HUMO In welk gezelschap kijk jij naar ‘De mol’?

VAN OUYTSEL «Met mijn mama en pluspapa: ook geen ­Sherlock Holmesen, want net als ik zaten zij er al elke keer naast. Hoewel mama wel één keer juist heeft gegokt: toen ze vorig seizoen ­Alina voorstelden, net als ik een meisje uit de Kempen, wist ze zeker dat zij het was. Om nadien nog een keer of twaalf van gedacht te veranderen. Maar toch: het ­initiële buikgevoel telt, zal ik maar denken.»

HUMO Je hebt een master­diploma in de rechten: zou jij het spel tijdens de psycho­logische proeven hard spelen?

VAN OUYTSEL «O ja. Tijdens de proef in de Koude Oorlog-­bunker de telefoon bemannen, zoals Jasmien, om de mensen keihard te misleiden? Graag! Dat hoort toch bij het spel?»

null Beeld Play4
Beeld Play4

HUMO Ik moet nog een ­pronostiekje van je hebben.

VAN OUYTSEL «Naast ­Philip en Annelotte, toch twee ­usual suspects, staat ook ­Lennart op mijn lijstje. Ik vertrouw hem voor geen haar, en weet je waarom niet? Hij heeft al verteld dat hij een vis­achtige salamander heeft: wat ze een axolotl noemen. Ik ben zo’n seut die daar meteen alles over gaat opzoeken. En wat blijkt nu? De axolotl is een blind dier uit de stamboom van... de molsalamander. Aha! Dat is toch verdacht?»

HUMO Als je het juist hebt, zal ik je Wikipedia-pagina hoogstpersoonlijk aanpassen.

VAN OUYTSEL «‘Celine Van Ouytsel, ex-Miss België en ­mollenvanger eersteklas’: mooi cv, toch? (lacht)»

PEDRO ELIAS

‘Eén groot complot’

Een man die het gewend is in zijn eigen, immens gewaardeerde ­programma (‘De ­Container Cup’) telkens een beetje stoorzender te zijn, zal de saboteur in ‘De mol’ ook wel snel bij het nekvel hebben, denk je dan. Maar nope.

PEDRO ELIAS «Ik zal al maar meteen uit de kast komen als de slechtste mollenjager uit de geschiedenis van dit programma. Ik ben nog nooit in de búúrt gekomen van een ontmaskering.»

Pedro Elias: ‘Ik weet zeker dat geheim agenten van Woestijnvis mij, als gediplomeerd mollenjager, in de gaten houden.’ Beeld Johan Jacobs
Pedro Elias: ‘Ik weet zeker dat geheim agenten van Woestijnvis mij, als gediplomeerd mollenjager, in de gaten houden.’Beeld Johan Jacobs

HUMO Dat valt tegen: ik dacht na dit gesprek gewoon al te zullen wéten wie de mol was.

ELIAS «Ik leef om te ontgoochelen! Ik heb natuurlijk wel mijn vermoedens. Maar mag ik eerst nog aanstippen dat ik het verschrikkelijk vond wat er in de eerste aflevering gebeurde? Die sympathieke Jens moest meteen naar huis. Om nog maar te zwijgen van de twééde aflevering: ik bloed al helemaal door het afvallen van die twee mooie, lieve mensen, Kevin en Dami. De makers spelen hoog spel dit jaar: twee mensen in één aflevering naar huis sturen vind ik te veel van het goeie. Dat doet pijn.

»Je hoort: als ik kijk, ben ik emotioneel betrokken. In die mate zelfs dat ik me – en dat klinkt nu wel heel triestig – een medekandidaat voel. Maar dat is hoogmoed: ik zou dat niet kunnen. Ik ben te dom voor ‘De mol’. Zelfs paintballen zou al te tactisch zijn. Ik zou echt álles doen kelderen, behalve de groepssfeer.»

HUMO Je zei dat je wel ver­­­moedens had.

ELIAS «Welja, ik vermoed dat er dit jaar dríé mollen zijn. Waar is het wetboek dat bepaalt dat er maar één mol mag zijn? Bestaan daar statuten voor? Ik denk nu meer bepaald aan Lennart, Annelotte én Samina. Enerzijds omdat hun namen mij wantrouwen ­inboezemen: Len­nart met een a is zoals Jejoen met een j, en ­Annelotte is dan weer een roekeloze samentrekking van Annelore en Charlotte. Maar er zijn ook andere redenen: ik verdenk Lennart omdat hij het minst opvalt op tv, Annelotte omdat zij op de website wieisdemol.be met 28 procent de ­meeste stemmen haalt, en ­Samina omdat zij met 4 procent de mínste stemmen haalt, wat evengoed verdacht is, want de makers van dit spel zijn niet minder dan geniaal. Ik documenteer mij nogal eens, hè? Ik voel dat ik je zo-eventjes heb weggeblazen.»

HUMO Volg jij ook de ‘De mol’-complottheorieën?

ELIAS «Welja, maar ik heb de neiging om daar nogal ver in te gaan. Zo stel ik mij de vraag: welke mensen zitten er eigenlijk op wieisdemol.be? Zijn dat enthousiaste kijkers óf geheim agenten van Woestijnvis die moedwillig desinformatie zaaien? Ik vermoed een grote Illuminati-­achtige samenzwering, die overal tentakels heeft. En ik ben er zeker van dat zij mij, als gediplomeerd mollen­jager, in de gaten houden. Zo laat ik overal in mijn huis briefjes slingeren met daarop ‘­Philip is de mol’ en ‘Katrien is de mol’, teneinde al die spiedende ogen op een verkeerd spoor te brengen. Het gekke is dat ik mijn échte theorieën wel aan Humo toevertrouw. Daarmee heb ik mezelf misschien wel in een gracht gereden.»

HUMO Iets anders: er is een extra paaspauze die ervoor zorgt dat je nog méér voor de kinderen moet zorgen. Is ‘De mol’ een extra welgekomen rustpunt op zondagavond?

ELIAS «Absoluut. De kinderen zijn niet oud genoeg om naar ‘De mol’ te kijken, dus die moeten naar bed. Dan heb ik rust: met een glas wijn voor de beeldbuis en genieten.»

Pedro Elias: ‘Lennarts naam boezemt mij wantrouwen ­in: Len­nart met een a is zoals Jejoen met een j.’ Beeld SBS
Pedro Elias: ‘Lennarts naam boezemt mij wantrouwen ­in: Len­nart met een a is zoals Jejoen met een j.’Beeld SBS

HUMO Zou jij graag mee ‘De mol’ máken?

ELIAS «Ik ben misschien niet slim genoeg om aan ‘De mol’ te kunnen deelnemen, maar wel om eens mee een proef te bedenken. Dat zou ik heel graag doen. Het is toch iets dat je als tv-maker op je erelijst mag zetten, hè?»

HUMO Een opdracht waarin de kandidaten tegen de tijd, in een besloten ruimte, een zevental sportdisciplines moeten zien af te werken, zou dat geen mooi idee zijn?

ELIAS «Práchtig. Ik zou die opdracht ook winnen, mocht mijn BMI er iets anders uitzien. Ik ga tegenwoordig voor een podcastreeks langs bij een hele batterij topdokters, en uit die onderzoeken is al gebleken dat mijn cholesterol én mijn bloeddruk allebei verschrikkelijk zijn. Er is paniek ingetreden, en ik probeer nu echt om er iets aan te doen.»

HUMO Met de hulp van ene Wesley Sonck?

ELIAS «Nee, dat ga ik hem niet aandoen.»

HUMO Zou híj een goeie mol zijn?

ELIAS «Zeker: iemand die veel slimmer is dan hij zich voordoet, is sowieso een goeie mol. Wesley Sonck hult zich graag in dat jasje van ‘ik ben toch maar een boerenlul’, maar eigenlijk zou hij een hoogleraar kunnen zijn. En zeg nu zelf: wat is er prikkelender dan een hoogleraar met een sixpack?»

ASTRID STOCKMAN

‘Vijfbenige spreidstand’

Gespecialiseerd in fa mol, si mol en re mol, maar dé mol blijft voorlopig ook voor ­sopraan Astrid Stockman buiten bereik – ook al volgt ze het programma al van in het ­prille begin.

ASTRID STOCKMAN «Ik herinner me heel goed dat ik als kind bezéten was van ‘De mol’. Ik snapte niet alle proeven vol­ledig, maar ik vond het wel heel spannend. En eerlijk: nu snap ik het nog altíjd niet allemaal.

»In het vierde seizoen, het eerste na de wederopstanding, werd mijn interesse nog aangescherpt, want toen speelden er twee mensen mee die ik kende: Issabel De Fré, die net als ik in Leuven had gestudeerd, en mol Gilles Van Bouwel.»

Astrid Stockman: ‘Ik houd al mijn opties open, om dan op het einde te kunnen zeggen: ‘Ha ja, dat wist ik wel!’’ Beeld Johan Jacobs / Humo 2019
Astrid Stockman: ‘Ik houd al mijn opties open, om dan op het einde te kunnen zeggen: ‘Ha ja, dat wist ik wel!’’Beeld Johan Jacobs / Humo 2019

HUMO Hoe kende je hem?

STOCKMAN «Van een toneelkamp in onze tienertijd. We speelden samen ‘De mol’-­achtige opdrachten, weliswaar in light-variant en zonder mol. Gilles kon erg goed acteren – zelf koos ik eerder voor kleinkunst en muziek – maar toch was ik er hartstochtelijk van overtuigd dat hij de mol niet kón zijn. Erg, hè?»

HUMO Wat trekt jou zo aan in ‘De mol’?

STOCKMAN «De lukrake samenstelling van die hoop immer uiteenlopende maar altijd even boeiende Vlaamse karakters. En de proeven hè. Ik zeg het: ik moet soms afhaken, maar 90 procent van de tijd zitten de makers er boenk op.»

HUMO Wat loopt er fout tijdens die overige 10 procent?

STOCKMAN «Dan ontstaat er héél veel chaos, en kun je niet meer goed zien: ‘Wie is er nu wat aan het doen?’ Maar dat ligt louter aan mezelf: mijn brein kan dat niet aan. De allereerste opdracht van dit seizoen, met de tien kapers op de kust en het slow motion paintballgeweld in het maïsveld, vond ik wel van een ­poëtische schoonheid. Maar door de band genomen ben ik toch meer geïntrigeerd door de opdrachten waarin er psychologische spelletjes gespeeld worden. Inzicht krijgen in de menselijke psyche: jááá!»

HUMO Wat is jouw strategie om de mol op te sporen?

STOCKMAN «Ik ben een heel slechte mollenjager. Ik wil zelfs nooit beslissen wie mijn mol is. Ik houd liever al mijn opties open, om dan op het einde te kunnen zeggen: ‘Ha ja, ik wist het!’ Momenteel sta ik in zoveel spreidstanden dat ik minstens vijf benen nodig heb, die dan ook nog eens allemaal in een andere richting wijzen (lacht).»

HUMO Fanatiek ben je wel.

STOCKMAN «Absoluut. Mijn molboekje is lilakleurig, en ik spoel af en toe terug om één en ander wat beter in de gaten te kunnen houden. ‘Heeft zij dat nu écht niet gezien?’ Ik heb ook al de heilige Isidoor opgezocht, omdat de teckel Isidoor net de groep permanent heeft vervoegd als huisdier. Die hond is daar voor een reden, hè? Hij blijkt de patroon­heilige van de boeren te zijn. En ik heb ook gekeken wat zijn naamdag is, waardoor ik mij nu sterk afvraag of één van de kandidaten misschien jarig is op 15 mei: die datum móét iets met de mol te maken hebben. Niet?»

HUMO Is het verdacht dat Annelotte in het echte leven het baasje van Isidoor is geworden?

STOCKMAN «Ja? Nee? Misschien? Dat is het probleem: op den duur vind je álles verdacht in ‘De mol’.»

HUMO Zou jij liever mol of kandidaat zijn?

STOCKMAN «Ik zou geen mol kunnen zijn, daarvoor ben ik te veel een flapuit. Als mol moet je toch minstens een kléín beetje klootzak zijn, denk ik. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik dat volledig niet ben (lacht).»

Astrid Stockman: ‘Onder de omstandigheden was die vrachtwagenkaraoke ontróérend mooi ge­­zongen. Ik had het zelf niet beter gedaan.’ Beeld Play
Astrid Stockman: ‘Onder de omstandigheden was die vrachtwagenkaraoke ontróérend mooi ge­­zongen. Ik had het zelf niet beter gedaan.’Beeld Play

HUMO Wat vond jij van de zangkunsten van de kandi­daten? Ze brachten enkele afleveringen geleden een karaoke te berde.

STOCKMAN «Onder de omstandigheden – ze zaten in een continu heen en weer glijdend zwembadje in de laadruimte van een vrachtwagen die dan ook nog eens af en toe bruusk tot stilstand kwam – hebben ze ontróérend mooi ge­­zongen. Ik had het zelf niet beter gedaan (lachje).

»Er was ook een piano-­opdracht die ik zeer interessant vond: de ­kandidaten moesten een prelude van Bach leren spelen. Opvallend: twee van de vier kandidaten – Katrien en Annelotte – ­kónden pianospelen, maar slaagden er toch in om het moeilijkste stuk aan de onervaren Kevin over te laten. Annelotte heeft Kevin bovendien een noot te laag laten spelen, zodat hij telkens op de foute toets tikte: héél interessant.»

HUMO Het merendeel van je vijf ledematen wijst voorlopig in haar richting?

STOCKMAN «Het is onder ­lichte dwang, maar laat me zeggen van wel.»

HUMO Is er tot slot iets wat jij zou willen vragen aan de makers van ‘De mol’?

STOCKMAN «Welke drugs zij zoal nemen om hun proeven te bedenken. Want tjongejonge, dat moet straf spul zijn (lacht).»

‘De mol’, Play4, vanavond om 19.55

‘Het overlegcomité’, elke zondagavond na de uitzending in ‘De mol-zone’ in de Telenet TV-Theek

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234