Kiespijn

Duivelse dilemma's
3:34

Kiespijn: Abou Jahjah

Uploaded by MyChannels

5:03

Kiespijn: Paula Sémer

Volgens virologen behoort ze tot de risicogroep, maar Paula Sémer tot de zwakkere rekenen zou haar kranige karakter onrecht aandoen. In Kiespijn voelen we de 94-jarige televisiepionier aan de tand over #MeToo, de klimaatjongeren en Temptation Island.

5:08

Kiespijn Flo Windey

Flo Windey, ook wel bekend als ‘Moeder Floverste’ en ‘Flowjob’-presentatrice, wil alle taboes en voorgeschreven idealen doorbreken. De 24-jarige neemt geen blad voor de mond en maakt alles bespreekbaar. ‘Schaamte is kut en nergens voor nodig.’ Flo geeft haar ongezouten mening over de dilemma’s van Humo.

4:01

Kiespijn Khary Payton

All hail the King! Zondag 23 februari stond Khary Payton, of beter gezegd ‘King Ezekiel’ uit ‘The Walking Dead’, op Comic Con in Brussel. Het leven in de serie is heel hard. Aan de start van de tweede helft van het tiende seizoen verloor Ezekiel bijna alles. Humo besloot het leven nog iets harder te maken met loodzware dilemma’s. ‘Hoe durf je me zo’n vraag te stellen?’

5:19

Kiespijn Dimitri Verhulst

Kiespijn met Dimitri Verhulst

3:30

KIESPIJN: Adil El Arbi & Bilall Fallah

KIESPIJN: Adil El Arbi & Bilall Fallah

2:33

Vranckx VS Soenens

'Birgit Van Mol is groter dan ik en dat is lastig.' VRT-correspondenten Rudi Vranckx en Björn Soenens beantwoorden dilemma's over vrouwen, muziek en mode.

3:16

Kiespijn Raymond van het Groenewoud

Kiespijn Raymond van het Groenewoud