Reportage

1:55

Humo's Pop Poll: Tv, Sportfiguur, Hardst doen lachen

Humo's Pop Poll: Tv, Sportfiguur, Hardst doen lachen

4:06

Horoscoop maart

Uploaded by MyChannels

4:08

Het verborgen leed van de slachtoffers: Danielle getuigt

Het verborgen leed van de slachtoffers: Danielle getuigt

11:46

Waarom Koning Filip zijn 'diepste spijt' betuigt voor Congo

Hoe Congo keer op keer geplunderd werd

6:33

Racisme en politiegeweld in België

Racisme en politiegeweld in België door de ogen van een ex-agent, een jurist en een activiste: ‘Te veel jachthonden bij de politie, te weinig jagers’ De wereldwijde Black Lives Matter-protesten tonen aan dat racistisch getint politiegeweld zich niet enkel beperkt tot een boel blauwhemden die aan de overkant van de oceaan met een Smith & Wesson in de hand elke Afro-Amerikaan neutraliseren die zijn handen niet standaard in de lucht houdt. De overlijdens van Adil, Mehdi, Mawda en Semirah maken op pijnlijke wijze duidelijk dat je ook in het verlichte België al dan niet accidentieel onder de spreekwoordelijke knie van een politieagent kan sterven. Maar is racisme in ons land even institutioneel als in de VS? Lopen er hier ook Derek Chauvins rond? Een ex-politieagent, een jurist (die ooit verkeerdelijk als terrorist werd gearresteerd) en een BLM-activiste laten hun licht schijnen over de kwestie.

4:55

'Niemand vroeg mij om één van zijn 4 vrienden te zijn'

De grote corona enquête

2:56

Toen het nog kon: flirten in de bib

Onze man op vrijersvoeten tijdens de blok

1:24

Jonge leeuwen: Laurent, het belgische wonderkind

Jonge leeuwen: Laurent, het belgische wonderkind

3:24

Dany en Karla zijn blind en getrouwd

39 jaar geleden sloeg de vonk tussen Dany Putteman en Karla Van Eyck over achter de schoolbanken van de brailleklas. Ondertussen zijn ze al dertig jaar getrouwd en zijn hun twee zonen het huis uit.

5:54

Comeback van het jaar: Noordkaap

Humo sprak met Noordkaap

5:21

Auf zoek nach die Fleischmuur mit Gestapo Knallmuzik

Alvorens een episch feestje te bouwen in de Leuvense Alma 2, gingen onze Duits-Kempische vrienden van Gestapo Knallmuzik eerst op zoek naar de mythische Fleischmuur...

12:38

Virale Kunst (4): Panamarenko Tribute @ Campo & Campo

Of de musea vanaf 18 mei opnieuw zullen openen is verre van zeker en dus wilden we u deze toptentoonstelling niet onthouden. Oorspronkelijk moest deze overzichtstentoonstelling een groot feest worden naar aanleiding van Panamarenko's tachtigste verjaardag. De Antwerpse kunstenaar overleed echter een maand voor de opening en zo werd deze expo een eerbetoon. Een eerbetoon dat door de coronacrisis ook nog eens vroeger de deuren moest sluiten.

Meer video's